Ondrs píše:Romisku dnes jsem videl (no spis jen zahledl v bocni ulicce) v Brne - Bosonohach dvojnika Tvyho Mrazika..i ten pruh na kapote stejnej. Moc pekny
dík, jen to opravdu musel být dvojník, já byl dnes maximálně v Plzni, Praze, Berouně a mezi těmito městy....
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
g-lobby píše:se nediv kdy? jezdí? denně Berou-Plzeň a je?tě kousek dál a nazpět... jen to nechápu dojí?dět takhle daleko a soukromě?
svým atuem jezdím jen soukromě... pracovně nemám v autě co pohledávat.. Ka?dý den jezdím do práce 50km tam a 50km zpět a jeliko? za Plzní máme jednu z babiček, vozím tak pravideně děti...
Jarou? píše: Nevím jak ty, ale třeba já si koupil auto na je?dění Taky jezdím denně do práce a zpět cca 80 km a přijde mi to naprosto normální.
samozřejmě ?e jsem si koupil Karla na je?dění... ale mě spí? zará?í denně dojí?dět do práce takhle daleko...
Rád bydlím na venkově, ale v Praze jsou znatelně vět?í peníze... proto dělám 50km daleko od baráku. Ale co, ráno se projedu přes Ni?bor do Berouna, kde najedu na dálnici a na kraji Prahy jsem v práci. Nevidím v tom ?ádný problém, krásných 35 minutek pohodovou jízdou....
Jarou? píše: Nevím jak ty, ale třeba já si koupil auto na je?dění Taky jezdím denně do práce a zpět cca 80 km a přijde mi to naprosto normální.
samozřejmě ?e jsem si koupil Karla na je?dění... ale mě spí? zará?í denně dojí?dět do práce takhle daleko...
Rád bydlím na venkově, ale v Praze jsou znatelně vět?í peníze... proto dělám 50km daleko od baráku. Ale co, ráno se projedu přes Ni?bor do Berouna, kde najedu na dálnici a na kraji Prahy jsem v práci. Nevidím v tom ?ádný problém, krásných 35 minutek pohodovou jízdou....
tak tohle u? chápu... venkov...
Dostal jsi mne.... spoustu věcí tam asi nikdy mít nebudu
Castrol mů?e? nalít olej, Denso u? má? (pokud má? klimu) Punto taky, Coyote kup utěrky na sklo, Sparco návleky na bezp. pásy a BBS nějaké pěkné hlíny časem?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV