Tak jedna rychlovka bez napovedy:
Hádejte co je to za vůz (kdo uhodne, dává další)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Nezlob se na mě, ale pokud uvedu značku auta, tak to není nápověda, ale tip. Nápověda by byla odpověď na otázku např. Je to z Evropy? Tak?e podruhé Je to Mazda?tomko píše:bez napovedy
A neple? si pojem a průjem....

Robbert, kolemjdoucí, S GP 1,4 8v najeto 1 600 km,
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Chce? vědět, kdo jsem? Klikni na www stránky
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Chce? vědět, kdo jsem? Klikni na www stránky
Robbert, ja sa na teba nehnevam.
Ale nesuhlasim s tebou. Tip by bol vtedy, keby si povedal Mazda Xedos 9, alebo Pontiac Firebird. Ked sa ale pytas na znacku a ja poviem ze je to ona, tak ti vlastne napoviem, lebo zuzim okruh kandidatov na mensiu mnozinu a zlachcim vam hadanie. Je to teda snaha ziskat napovedu, a to dost specificku.
Tvoj "tip" bol asi tak specificky, ako ked chces tipovat sportku, ale miesto konkretnych cisiel zasktnes rozsahy od 11 do 20, od 23 do 32,.. To ti ako tip nikto nezoberie a ked padne 16tka, nikto ti nepovie ze si tipoval spravne...
Btw. je to Mazda, ale chcem pocut model.

Ale nesuhlasim s tebou. Tip by bol vtedy, keby si povedal Mazda Xedos 9, alebo Pontiac Firebird. Ked sa ale pytas na znacku a ja poviem ze je to ona, tak ti vlastne napoviem, lebo zuzim okruh kandidatov na mensiu mnozinu a zlachcim vam hadanie. Je to teda snaha ziskat napovedu, a to dost specificku.
Tvoj "tip" bol asi tak specificky, ako ked chces tipovat sportku, ale miesto konkretnych cisiel zasktnes rozsahy od 11 do 20, od 23 do 32,.. To ti ako tip nikto nezoberie a ked padne 16tka, nikto ti nepovie ze si tipoval spravne...
Btw. je to Mazda, ale chcem pocut model.