Návrhy na zlepšení fóra
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Začínají se nám zase objevovat zdublovaná témata. Co s tím admini Problém mů?e být i v tom, ?e, ?e i přesto, ?e někteří hledají přes funkci HLEDAT, tak ji? zalo?ené téma nenajdou, jeliko? tu máme če?tinu a sloven?tinu.
Já vím, ?e by s tím byla práce, ale ne?lo by fórum rozdělit na několik částí (u? to tu někde i padlo) třeba na karoserii, interier, osvětlení, motor atd. viz. např.: http://www.grandepuntoclub.com/forum/index.php a pod těmito částmi pak zadávat jednotlivá témata?
Zároveň by chtělo, aby se nezakládala témata úzce specifická, ale aby bylo mo?no jej vyu?ít i na např. ře?ení jiných problémů v této oblasti, např. poslední zalo?ená témata "Otázka- deaktivácia nezapnutých pásov" a "Signalizace nezapnutých pásů spolujezdce". Třeba tato 2 témata by mohla být jen pod jedním "Signalizace nezapnutých pásů"
Bylo by to jistě přehledněj?í, lépe by se ji? zalo?ená témata, pro napsání příspěvku, hledala.
Já vím, ?e by s tím byla práce, ale ne?lo by fórum rozdělit na několik částí (u? to tu někde i padlo) třeba na karoserii, interier, osvětlení, motor atd. viz. např.: http://www.grandepuntoclub.com/forum/index.php a pod těmito částmi pak zadávat jednotlivá témata?
Zároveň by chtělo, aby se nezakládala témata úzce specifická, ale aby bylo mo?no jej vyu?ít i na např. ře?ení jiných problémů v této oblasti, např. poslední zalo?ená témata "Otázka- deaktivácia nezapnutých pásov" a "Signalizace nezapnutých pásů spolujezdce". Třeba tato 2 témata by mohla být jen pod jedním "Signalizace nezapnutých pásů"
Bylo by to jistě přehledněj?í, lépe by se ji? zalo?ená témata, pro napsání příspěvku, hledala.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Je?tě jedna technická.
Ne?el by na fórum dát odkaz na webové stránky http://www.grandepuntofans.wgz.cz/ , tak jako byl vlo?en dnes ji? nefungující odkaz na galerii ..... i třeba s ikonkou GP FANS
Ne?el by na fórum dát odkaz na webové stránky http://www.grandepuntofans.wgz.cz/ , tak jako byl vlo?en dnes ji? nefungující odkaz na galerii ..... i třeba s ikonkou GP FANS
Renault Captur 130 HP
Stále se potvrzuje potřeba výrazného vyznačení někde na fóru jak postupovat před zalo?ením nového tématu - viz. dal?í dubl ohledně vzduchového filtru (viz. http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=777) a úprava (rozpitvání) oblastí na men?í celky.Du?an píše:Měl bych pro správce fóra (Tommy) jeden návrh na jeho vylep?ení:
Vzhledem k tomu, ?e zejména noví náv?těvníci stále nepou?ívají stávající ji? zalo?ená témata (poslední příklad od JardyK "Nově se hlásím jako dal?í příznivec") a zakládají nesmyslně nová, navrhoval bych do grafiky fóra umístit např.nějaký takovýto nápis
Ne? zalo?íte nové téma, pou?ijte pro zji?tění, není-li téma se stejným obsahem ji? zalo?eno, toto tlačítko
Dosavadním způsobem budeme za chvíli zahlcení tématy ře?ících jedno a to samé. Dále by se otázky neopakovaly, jeliko? by si v daném tématu (třeba okolo vzduchového filtru) v?ichni mohli v klidu dosavadní problematuku přečíst a nemuseli by se noví GP-čkáři kolem dokola ptát pořád na to samé .
Renault Captur 130 HP
Admini, co říkáte?Du?an píše:Je?tě jedna technická.
Čeho se bojíte?Du?an píše:Kdo nemá je?tě u svého nicku doplněné bydli?tě
Renault Captur 130 HP
Chlapi, kdy? chcete dát příspěvek na fórum, zva?te, zda je nutné zalo?it nové téma - viz. dnes Paul. Pokud se jedná o "jednorázovku", zvolte třeba pro příspěvek ji? zalo?ené téma v "Hry a pokec" - např. Zajímavosti ze světa motorismu
Renault Captur 130 HP
CHLAPI, PŘEMÝ?LEJTE NE? ZALO?ÍTE NOVÉ TÉMA, TAKTO SE FÓRUM STÁVÁ ČÍMDÁL VÍC NEPŘEHLEDNĚJ?ÍM
HLAVNĚ NEZAKLÁDEJTE TÉMATA JEDNORÁZOVÁ (viz. dne?ní "Ceník Punta Eva"), POUZE DLOUHODOBÁ A POKUD MO?NO VOLIT V?EOBECNĚJ?Í NÁZVY TÉMAT (např. "Stěrače" místo "Ulomený stěrač").
DÁLE ?ÁDÁM ADMINY, ABY V NA?EM ZÁJMU PŘESTĚHOVALI JEDNORÁZOVÁ TÉMATA, KE KTERÝM SE U? PRO JEJICH JEDNOÚČELNOST NIKDO NIKDY NEVRÁTÍ, DO ARCHIVU A NĚKTERÁ JEDNOÚČELOVÁ PŘEJMENOVALI (ZEV?EOBECNILI), ABY SE DO NICH MOHLY PSÁT I JINÁ PROBLEMATIKA, KTERÁ SE TÝKÁ UVEDENÉ ČÁSTI AUTOMOBILU
HLAVNĚ NEZAKLÁDEJTE TÉMATA JEDNORÁZOVÁ (viz. dne?ní "Ceník Punta Eva"), POUZE DLOUHODOBÁ A POKUD MO?NO VOLIT V?EOBECNĚJ?Í NÁZVY TÉMAT (např. "Stěrače" místo "Ulomený stěrač").
DÁLE ?ÁDÁM ADMINY, ABY V NA?EM ZÁJMU PŘESTĚHOVALI JEDNORÁZOVÁ TÉMATA, KE KTERÝM SE U? PRO JEJICH JEDNOÚČELNOST NIKDO NIKDY NEVRÁTÍ, DO ARCHIVU A NĚKTERÁ JEDNOÚČELOVÁ PŘEJMENOVALI (ZEV?EOBECNILI), ABY SE DO NICH MOHLY PSÁT I JINÁ PROBLEMATIKA, KTERÁ SE TÝKÁ UVEDENÉ ČÁSTI AUTOMOBILU
Renault Captur 130 HP
Přicházím s dal?ím návrhem do diskuse i pro na?eho hlavního admina Tommyho:
Ji? před časem tu zazněl návrh upravit vzhled na?eho fóra. Navrhoval bych jak opticky, tak mechanicky (odkazem) propojit fórum s webovkami GP FANS úpravou hlavičky a zru?ením odkazu na nefungující (a dnes i zbytečnou) galerii a jeho nahrazením odkazem na www.grandepuntofans.wgz.cz
Zde návrh:
Ji? před časem tu zazněl návrh upravit vzhled na?eho fóra. Navrhoval bych jak opticky, tak mechanicky (odkazem) propojit fórum s webovkami GP FANS úpravou hlavičky a zru?ením odkazu na nefungující (a dnes i zbytečnou) galerii a jeho nahrazením odkazem na www.grandepuntofans.wgz.cz
Zde návrh:
Naposledy upravil(a) Dušan dne ned pro 06, 2009 7:21, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP