Připomíná mi to dobu, někdy tak před deseti lety, kdy byl hroznej hit tři hlavový opěrky vzadu, hlavně třeba u corsy, ty opěrky mezi sebou měly asi 5 cm mezery, chtěl bych vidět ty tři lidi

Jinak Abarth je taky 4místnej, Sport byl 5místnej....
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
hehe, kdy? u? je tam narve?, tak se stejně ani nehnou a pásy si stejně nezapnou, páč mezi sebe nenarvou ani toaletní papír.bany píše:tojo diky bohu ze tady treti operka nejni teda ja stejne dozadu nekoukamale jinak pres ni neni vubec videt... tak to je tim ze nekdo ma a nekdo na stejnym aute nema...znas to... no v nutny situaci treba tri lidi se tam vlezou ale chudaci ject tam treba jen hodinu...
Jarou? píše:Nač takovou plamennou diskuzi o pohodlí třech cestujích vzadu?![]()
Stačilo prostě říct, ?e se tam pohodlně nevejdou (jako ostatně do fabie, Corsy a dal?í malých 5 místných aut)
V podstatě se jednalo jen o vyvrácení blábolu motodědka, který tvrdil, ?e v?echna třídveřová auta jsou čtyřmístná....
Poláci jsou divníkuta33 píše:Ale vejdou, vzpomeň si na poláky a jejich maluchyJarou? píše: Stačilo prostě říct, ?e se tam pohodlně nevejdou (jako ostatně do fabie, Corsy a dal?í malých 5 místných aut)
jistě, ?e má pravduHonzus píše:Jarou? píše:Nač takovou plamennou diskuzi o pohodlí třech cestujích vzadu?![]()
Stačilo prostě říct, ?e se tam pohodlně nevejdou (jako ostatně do fabie, Corsy a dal?í malých 5 místných aut)
V podstatě se jednalo jen o vyvrácení blábolu motodědka, který tvrdil, ?e v?echna třídveřová auta jsou čtyřmístná....
dyk má pravdua? si homologace říká co chce
Jarou? píše:jistě, ?e má pravduHonzus píše:Jarou? píše:Nač takovou plamennou diskuzi o pohodlí třech cestujích vzadu?![]()
dyk má pravdua? si homologace říká co chce
Pro pětidveřová to samozřejmě neplatí....
tak tak.Já jsem koupil GP v kategorii N1 je to 5tidvéř ale 4místný.je to tím ?e počítají s vet?ím vyu?itím zavazadlového prostoru.Tak aby to vycházelo váhově tak je 4místný.Ale dozadu mů?u posadit dva dospělé a dětskou sedačku.(zatím neodskou?eno).bany píše:tak pokud stoho udelaj N1 tak neco zaneco... mas firemni ne taxik...navic ta mriz neco malo vazi a aby zachovali maximalni mozne zatizeni musej nanecem ubrat nu...
3. opěrku mám zasunutou, tak?e nepřeká?í, kdy? si ji 5. pasa?ér vysune, nepřeká?í také, proto?e není za jeho hlavou vidětHonzus píše: Připomíná mi to dobu, někdy tak před deseti lety, kdy byl hroznej hit tři hlavový opěrky vzadu, hlavně třeba u corsy, ty opěrky mezi sebou měly asi 5 cm mezery, chtěl bych vidět ty tři lidiJako bonus nebylo ani vidět dozadu...
![]()