Těm co je?tě nehlasovali doporučuji počkat, jako jsem to udělal já a hlasovat a? po fyzické prohlídce EvaDu?an píše:Tak?e po dne?ním kukuči hlasuju v anketě na www.grandepuntofans.wgz.cz pro EVO.
Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
No vidíte, budu moc rád, kdy? mi poradíte. On mi v Havířově nabídnul slevu 40 tis. za starou hujdu bez podmínky braní úvěru. No a já bych ale stejně bral auto na úvěr a nákupní cena by byla někde kolem 380 tis. Já tam asi zajedu a budu chtít udělat výpočet splátek, a? vidím, jaký by byl rozdíl, kdybych bral auto s nebo bez ?rotovného. Stejně do 13.11. nic nenadělám, ceny Eva do té doby je?tě neznáme!gp píše:Ta sleva je přesně v duchu: Nechci slevu zadarmo! Já chtěl tuto akci vyu?ít také, 40t. platí jen při financování leasingem či úvěrem, při platbě v hotovosti je to 10t.
Stačí ti i doklad o ekologické likvidaci autovraku, který ti mů?e někdo jen půjčit.
Problém toho financování je, ?e při akci "?rotovné u Fiatu" automaticky narůstá RPSN splátek. To je ni??í při nevyu?ití té slevy a je?tě ni??í při nevyu?ití leasingu, ale účelového úvěru. Nechal jsem si spočítat v?echny varianty, kdy? jsem kupoval GP a světe div se. Bez vyu?ití slev bylo auto nejlevněj?í!!!
Rozdíl tam hraje i cena auta.
Poslední fígl na který jsem při?el, pokud u? berete auto na splátky, tak je lep?í si do něj přidat něco navíc, aby počáteční cena překročila 230t. Od překročení této hranice je toti? u úvěru Credium nabídnuta nejni??í sazba úroků s RPSN 9%.
Tentý? pocit mám i já. Platí to i pro levou stranu, kde je páka k nastavení volantu, ten plast se celý hýbe, stejně jako u GP. Tam měli taky ve Fiatu zapracovat! Kromě toho bych je?tě změnil ko?enku mezi volantem a spodní části budíků, nějak divně se krčí. Jsem sice zastánce Fiatů, ale u Fabie "chodí" bez krčení.Du?an píše:Je?tě jsem si vzpomněl na jednu výtku k přístrojové desce. Přístrojovka podle mě perfektní, ale ten původní hranatý výlisek spínací skříňky mi k ní nesedí![]()
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Nech si udělat min. 3 kalkulace:JardaK. píše:No vidíte, budu moc rád, kdy? mi poradíte. On mi v Havířově nabídnul slevu 40 tis. za starou hujdu bez podmínky braní úvěru. No a já bych ale stejně bral auto na úvěr a nákupní cena by byla někde kolem 380 tis. Já tam asi zajedu a budu chtít udělat výpočet splátek, a? vidím, jaký by byl rozdíl, kdybych bral auto s nebo bez ?rotovného. Stejně do 13.11. nic nenadělám, ceny Eva do té doby je?tě neznáme!
1) Leasing s akcí ?rotovné -40000 z ceny.
2) Leasing s akcí ?rotovné, ale nevyu?ít těch 40000,- na odečet z ceny, ale vlo?it to do akontace.
3) Účelový úvěr s vyu?itím jen 10000,- akcí ?rotovné (jakobys to bral za hotové) a s libovolnou akontací.
V mém případě to bylo pro tyto tři návrhy postupně RPSN cca 14%, 12% a 9%
Vý?e splátek 4100,- 3800,- a 3600,- v?e na stejnou dobu. A to je sakra znát.
Výhody úvěru oproti leasingu jsou velké (například mo?nost kdykoliv splatit v?e bez sankcí). Akorát při něm víc ne? při leasingu zkoumají bonitu klienta, tak?e mi bylo doporučeno dát aspoň 20% akontaci, abych si polep?il při schvalování.

A mimochodem, dneska jsem si EVO taky osahal ve Fiatu v Mariánských Lázních. Interiér bych ?oupl do kastle z GP a nemělo by autíčko chybu!

GP 1,2 Active 5D, červená Ska
Fabia II 1,6 TDI 77kW Combi Elegance, Bílá
Fabia II 1,6 TDI 77kW Combi Elegance, Bílá
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no a hlavne ked beres uver s banky tak ta aspon ta sprosta lizingovka neosklbe o skoro 50000sk ked budes mat nedajboze buracku ako ja!!! lizing uz nikdy.gp píše:Nech si udělat min. 3 kalkulace:JardaK. píše:No vidíte, budu moc rád, kdy? mi poradíte. On mi v Havířově nabídnul slevu 40 tis. za starou hujdu bez podmínky braní úvěru. No a já bych ale stejně bral auto na úvěr a nákupní cena by byla někde kolem 380 tis. Já tam asi zajedu a budu chtít udělat výpočet splátek, a? vidím, jaký by byl rozdíl, kdybych bral auto s nebo bez ?rotovného. Stejně do 13.11. nic nenadělám, ceny Eva do té doby je?tě neznáme!
1) Leasing s akcí ?rotovné -40000 z ceny.
2) Leasing s akcí ?rotovné, ale nevyu?ít těch 40000,- na odečet z ceny, ale vlo?it to do akontace.
3) Účelový úvěr s vyu?itím jen 10000,- akcí ?rotovné (jakobys to bral za hotové) a s libovolnou akontací.
V mém případě to bylo pro tyto tři návrhy postupně RPSN cca 14%, 12% a 9%
Vý?e splátek 4100,- 3800,- a 3600,- v?e na stejnou dobu. A to je sakra znát.
Výhody úvěru oproti leasingu jsou velké (například mo?nost kdykoliv splatit v?e bez sankcí). Akorát při něm víc ne? při leasingu zkoumají bonitu klienta, tak?e mi bylo doporučeno dát aspoň 20% akontaci, abych si polep?il při schvalování.
A mimochodem, dneska jsem si EVO taky osahal ve Fiatu v Mariánských Lázních. Interiér bych ?oupl do kastle z GP a nemělo by autíčko chybu!
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Chlapci klidně pokračujte v diskusi ale zde:
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... 5&start=15
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... 5&start=15
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
tak jsem byl včera na výzvědách u nás ve fiatu.na dvoře dvě eva-jedno červené ve výbavě racing a druhé bílé dynamic.pustili mě tam ač do pří?tího pátku je nesmí předvádět.ten čumák není opravdu tak stra?ný jak to vypadalo na fotkách.resumé-pro mě je EVO prostě bomba!!chci ho!!
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.