Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Tak?e po dne?ním kukuči hlasuju v anketě na www.grandepuntofans.wgz.cz pro EVO.
Těm co je?tě nehlasovali doporučuji počkat, jako jsem to udělal já a hlasovat a? po fyzické prohlídce Eva
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

gp píše:Ta sleva je přesně v duchu: Nechci slevu zadarmo! Já chtěl tuto akci vyu?ít také, 40t. platí jen při financování leasingem či úvěrem, při platbě v hotovosti je to 10t.

Stačí ti i doklad o ekologické likvidaci autovraku, který ti mů?e někdo jen půjčit.

Problém toho financování je, ?e při akci "?rotovné u Fiatu" automaticky narůstá RPSN splátek. To je ni??í při nevyu?ití té slevy a je?tě ni??í při nevyu?ití leasingu, ale účelového úvěru. Nechal jsem si spočítat v?echny varianty, kdy? jsem kupoval GP a světe div se. Bez vyu?ití slev bylo auto nejlevněj?í!!!
Rozdíl tam hraje i cena auta.
Poslední fígl na který jsem při?el, pokud u? berete auto na splátky, tak je lep?í si do něj přidat něco navíc, aby počáteční cena překročila 230t. Od překročení této hranice je toti? u úvěru Credium nabídnuta nejni??í sazba úroků s RPSN 9%.
No vidíte, budu moc rád, kdy? mi poradíte. On mi v Havířově nabídnul slevu 40 tis. za starou hujdu bez podmínky braní úvěru. No a já bych ale stejně bral auto na úvěr a nákupní cena by byla někde kolem 380 tis. Já tam asi zajedu a budu chtít udělat výpočet splátek, a? vidím, jaký by byl rozdíl, kdybych bral auto s nebo bez ?rotovného. Stejně do 13.11. nic nenadělám, ceny Eva do té doby je?tě neznáme!
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Je?tě jsem si vzpomněl na jednu výtku k přístrojové desce. Přístrojovka podle mě perfektní, ale ten původní hranatý výlisek spínací skříňky mi k ní nesedí :(

Obrázek
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Du?an píše:Je?tě jsem si vzpomněl na jednu výtku k přístrojové desce. Přístrojovka podle mě perfektní, ale ten původní hranatý výlisek spínací skříňky mi k ní nesedí :(
Tentý? pocit mám i já. Platí to i pro levou stranu, kde je páka k nastavení volantu, ten plast se celý hýbe, stejně jako u GP. Tam měli taky ve Fiatu zapracovat! Kromě toho bych je?tě změnil ko?enku mezi volantem a spodní části budíků, nějak divně se krčí. Jsem sice zastánce Fiatů, ale u Fabie "chodí" bez krčení.
Mellow
Štamgast

reklama na EVO

Příspěvek od Mellow »

Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:Kromě toho bych je?tě změnil ko?enku mezi volantem a spodní části budíků, nějak divně se krčí.
Já ji říkám předko?ka :D
Renault Captur 130 HP
romisek.capuska
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romisek.capuska »

Tak od 13.11.09 oficiálně u? i v Praze u Dojáčka. Dnes mi dorazila sms....
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
gp
kolemjdoucí

Příspěvek od gp »

JardaK. píše:No vidíte, budu moc rád, kdy? mi poradíte. On mi v Havířově nabídnul slevu 40 tis. za starou hujdu bez podmínky braní úvěru. No a já bych ale stejně bral auto na úvěr a nákupní cena by byla někde kolem 380 tis. Já tam asi zajedu a budu chtít udělat výpočet splátek, a? vidím, jaký by byl rozdíl, kdybych bral auto s nebo bez ?rotovného. Stejně do 13.11. nic nenadělám, ceny Eva do té doby je?tě neznáme!
Nech si udělat min. 3 kalkulace:
1) Leasing s akcí ?rotovné -40000 z ceny.
2) Leasing s akcí ?rotovné, ale nevyu?ít těch 40000,- na odečet z ceny, ale vlo?it to do akontace.
3) Účelový úvěr s vyu?itím jen 10000,- akcí ?rotovné (jakobys to bral za hotové) a s libovolnou akontací.

V mém případě to bylo pro tyto tři návrhy postupně RPSN cca 14%, 12% a 9%
Vý?e splátek 4100,- 3800,- a 3600,- v?e na stejnou dobu. A to je sakra znát.

Výhody úvěru oproti leasingu jsou velké (například mo?nost kdykoliv splatit v?e bez sankcí). Akorát při něm víc ne? při leasingu zkoumají bonitu klienta, tak?e mi bylo doporučeno dát aspoň 20% akontaci, abych si polep?il při schvalování.
:wink:

A mimochodem, dneska jsem si EVO taky osahal ve Fiatu v Mariánských Lázních. Interiér bych ?oupl do kastle z GP a nemělo by autíčko chybu! :D
GP 1,2 Active 5D, červená Ska
Fabia II 1,6 TDI 77kW Combi Elegance, Bílá
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

gp píše:
JardaK. píše:No vidíte, budu moc rád, kdy? mi poradíte. On mi v Havířově nabídnul slevu 40 tis. za starou hujdu bez podmínky braní úvěru. No a já bych ale stejně bral auto na úvěr a nákupní cena by byla někde kolem 380 tis. Já tam asi zajedu a budu chtít udělat výpočet splátek, a? vidím, jaký by byl rozdíl, kdybych bral auto s nebo bez ?rotovného. Stejně do 13.11. nic nenadělám, ceny Eva do té doby je?tě neznáme!
Nech si udělat min. 3 kalkulace:
1) Leasing s akcí ?rotovné -40000 z ceny.
2) Leasing s akcí ?rotovné, ale nevyu?ít těch 40000,- na odečet z ceny, ale vlo?it to do akontace.
3) Účelový úvěr s vyu?itím jen 10000,- akcí ?rotovné (jakobys to bral za hotové) a s libovolnou akontací.

V mém případě to bylo pro tyto tři návrhy postupně RPSN cca 14%, 12% a 9%
Vý?e splátek 4100,- 3800,- a 3600,- v?e na stejnou dobu. A to je sakra znát.

Výhody úvěru oproti leasingu jsou velké (například mo?nost kdykoliv splatit v?e bez sankcí). Akorát při něm víc ne? při leasingu zkoumají bonitu klienta, tak?e mi bylo doporučeno dát aspoň 20% akontaci, abych si polep?il při schvalování.
:wink:

A mimochodem, dneska jsem si EVO taky osahal ve Fiatu v Mariánských Lázních. Interiér bych ?oupl do kastle z GP a nemělo by autíčko chybu! :D
no a hlavne ked beres uver s banky tak ta aspon ta sprosta lizingovka neosklbe o skoro 50000sk ked budes mat nedajboze buracku ako ja!!! lizing uz nikdy.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
gp
kolemjdoucí

Příspěvek od gp »

No, to je zase jiná. Já ale psal o úvěru od stejné společnosti, jako dělá pro fiat leasing. Credium. U nich se mů?e? rozhodnout pro jedno nebo druhé, jen prodejci občas to výhodněj?í opomíjejí nabídnout. :wink:
GP 1,2 Active 5D, červená Ska
Fabia II 1,6 TDI 77kW Combi Elegance, Bílá
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Chlapci klidně pokračujte v diskusi ale zde:
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... 5&start=15
Renault Captur 130 HP
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

tak jsem byl včera na výzvědách u nás ve fiatu.na dvoře dvě eva-jedno červené ve výbavě racing a druhé bílé dynamic.pustili mě tam ač do pří?tího pátku je nesmí předvádět.ten čumák není opravdu tak stra?ný jak to vypadalo na fotkách.resumé-pro mě je EVO prostě bomba!!chci ho!!
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

J.B. píše:.resumé-pro mě je EVO prostě bomba!!chci ho!!
Tak koukej makat a nechoď v pracovní době na fórum :D
Renault Captur 130 HP
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

nápodobně :lol:
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Dnes u? byla na Primě první reklama na Punto Evo a dny otevřených dveří 13.-14.11.
Renault Captur 130 HP
Odpovědět