Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... GP byla revoluce, EVO je evoluce (vývoj nezastaví?,čas prostě plyne a nic ho nezastaví,pamatujete na modrý vs červený znak? Já byl pro modrý,přesto u? bych dnes neměnil svůj červený :wink: )
... já si sraz mixu grande a evo dovedu úplně normálně představit,alespoň nás bude zase o něco víc :D
Obrázek
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

no zato tu u nas fiat poskocil na 6ste miesto v predajnosti znaciek. a aj hodne vela GP vidm pobehovat (hlavne nechapem ako vecsina zabudne zapnut svetla)
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Tak jsem byl dneska omrknout EVO. Vypada to rozhodne zajimave. Nektere veci se mi libi vice nektere mene. Kazdopadne je to Evoluce.
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Mně napsali, ?e jim přijdou v týdnu a ?e mi dají vědět.
U? mi napsali, ?e je u nás Evo také k dispozici na prodejně, tak tam zítra asi vyrazím :shock:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
kuta33
Štamgast

Příspěvek od kuta33 »

U nás u? je vystavené venku pře prodejnou, jako na potvoru zrovna v bílé barvě, nic proti této barvě, ale k černým plastům pasuje nejméně.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Nevíte existuje u? ceník? Asi ne, co?
Renault Captur 130 HP
gp
kolemjdoucí

Příspěvek od gp »

Na německém Fiatu u? ceny mají. Punto Evo stojí od 11550 EUR oproti od 9990 EUR za Grande Punto.
Nějakým poměrem k na?im cenám si typnu, ?e Evo bude od 269000,-
GP 1,2 Active 5D, červená Ska
Fabia II 1,6 TDI 77kW Combi Elegance, Bílá
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Konečně fotka denní svícení - ale co ty rozsvícené obrysovky?

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Du?ane, jaké konečně, z mojí fotoreportá?e z Frankfurtu byly fotky s denním svícením hned dvě... A parkovaček sem si tam nev?iml ;-)

Chce to koukat na ta auta ;-)

Obrázek

Obrázek
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Honzusi, kde je to GP a denní svícení ? :D
Renault Captur 130 HP
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Od 10. října Fiat obdr?el 35 000 závazných objednávek na Punto Evo, které tak vytvořilo prodejní rekord....

Nečekané na to, jak je to hnusné auto ;-)

jen joke ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Dnes jsem se byl podívat na Evo u nás v Ml.Boleslavi. Mají tam černé (ala Jarou?) a ?edivé (ala PepaB). Musím říct ?e opravdu v reálu vypadá dobře a pokud bych uva?oval o jeho koupi, nespí? by se jednalo o tyto 2 tmavé barvy. Ale mo?ná změním názor a? na?ivo uvidím nějaké světlé.
Jinak interiér vypadá ?picově, to černé Evo mělo černý s kombinací červené, to čedivé černý s takovou ?edomodrou (s červenou kombinací byl hezčí).
Tak?e po dne?ním kukuči hlasuju v anketě na www.grandepuntofans.wgz.cz pro EVO.

Obrázek

Obrázek
Du?an píše:Konečně fotka denní svícení - ale co ty rozsvícené obrysovky?
Jinak co se týká těch obrysovek, je to zajímavé. Při spu?těném motoru svítí denní svícení a kdy? se rozsvítí obrysovky, denní svícení zůstane svítit také :idea: :!: :?: Tak snad denní svícení zhasne, kdy? se vypne motor (ale to nemám ověřené)
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Já se byl dneska podívat v Havířově v Nordexu a venku mají vystavené tmavěmodré pětidveřové Evo 1,2 a v prodejně tmavě?edou třídveřovou metalízu 1,2 v lep?í výbavě se ?edými elektrony. V té jsem seděl, pocit jsem měl opravdu dobrý, byl jsem příjemně obklopený interiérem, palubovka vypadá a působí drahým dojmem. Nevím, jak by se mi Evo líbilo ve světlé barvě, v té tmavěmodré čumák nebil tak do očí a na mě to působilo vyvá?eněji, ne? kdy? je tmavá maska na světlé káře. Dokonce bych řekl, ?e ta tmavěmodrá barva Evu docela slu?ela a je?tě ke v?emu asi patří spolu s bílou (alespoň podle konfigurace GP) do základního provedení, tzn. je bez příplatku, tak?e to je zase 10 litrů v kapse. Začíná se mi Evo dost líbit a je?tě kdy? mi tam nabídli slevu 40 000, kdy? přijedu jakýmkoliv vrakem, který tam zlikvidují, tak začínám váhat, jestli do toho nepůjdu je?tě letos - pří?tí rok u? ta nabídka, kdy bych ho chtěl kupovat, nebude prý platit!
gp
kolemjdoucí

Příspěvek od gp »

Ta sleva je přesně v duchu: Nechci slevu zadarmo! Já chtěl tuto akci vyu?ít také, 40t. platí jen při financování leasingem či úvěrem, při platbě v hotovosti je to 10t.

Stačí ti i doklad o ekologické likvidaci autovraku, který ti mů?e někdo jen půjčit.

Problém toho financování je, ?e při akci "?rotovné u Fiatu" automaticky narůstá RPSN splátek. To je ni??í při nevyu?ití té slevy a je?tě ni??í při nevyu?ití leasingu, ale účelového úvěru. Nechal jsem si spočítat v?echny varianty, kdy? jsem kupoval GP a světe div se. Bez vyu?ití slev bylo auto nejlevněj?í!!!
Rozdíl tam hraje i cena auta.
Poslední fígl na který jsem při?el, pokud u? berete auto na splátky, tak je lep?í si do něj přidat něco navíc, aby počáteční cena překročila 230t. Od překročení této hranice je toti? u úvěru Credium nabídnuta nejni??í sazba úroků s RPSN 9%.
GP 1,2 Active 5D, červená Ska
Fabia II 1,6 TDI 77kW Combi Elegance, Bílá
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

gp píše:Poslední fígl na který jsem při?el, pokud u? berete auto na splátky, tak je lep?í si do něj přidat něco navíc, aby počáteční cena překročila 230t. Od překročení této hranice je toti? u úvěru Credium nabídnuta nejni??í sazba úroků s RPSN 9%.
Velmi dobrá připomínka :)(:
Du?an píše:Konečně fotka denní svícení - ale co ty rozsvícené obrysovky?
Obrázek

Konečně fotka denní svícení - ale co ty rozsvícené obrysovky?
Jinak co se týká těch obrysovek, je to zajímavé. Při spu?těném motoru svítí denní svícení a kdy? se rozsvítí obrysovky, denní svícení zůstane svítit také :idea: :!: :?: Tak snad denní svícení zhasne, kdy? se vypne motor (ale to nemám ověřené)
Při?el jsem na 2 skutečnosti:
1) Jak jsem vý?e popsal, činné denní svícení spolu s obrysovkama (při pootočení ovladače světel do 1. polohy) je dobré kdy? člověk projí?dí třeba tunely (a ?e jsem si jich letos v Itálii u?il dost) a nemusí rozsvěcet halogeny
2) Panewachmajstrvystealehlava 8)
Renault Captur 130 HP
Odpovědět