Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

jsem stejného názoru, ty nárazníky by mo?ná tak "ladil" k plastům z abartha ale takhle je to hnus
GP 1,4 16V SPORT
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

Páni keby ste videli čierne ako ja včera na?ivo, tak tie plasty ani nespoznáte a celá maska pôsobí vyvá?enej?ie.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

vsadím se ?e později budou v nabídce nárazniky v barvě vozu.vzpomínáte na FordKA?BYL vyvinut do města a aby nevadily odřeniny od parkování měl v?echny plasty okolo černé a potom je lakovali z estetických důvodů taky...jo potkal jsem před chvílí kamion vezoucí eva směr mladá boleslav.
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

to Du?an
Nemusí? ani čaka? na 13-teho, podža mňa ich u? majú v hale, len to ?e nie sú e?te nale?tené, ale za novotou voňajú.
Mne tie? povedali ?e ich e?te len chystajú na predvedenie. Len to ?e neviem aké motorizácie mali, jedno bolo aj so Skydom-om.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

J.B. píše:...jo potkal jsem před chvílí kamion vezoucí eva směr mladá boleslav.
¨
Huráááá :D
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

julo píše:to Du?an
Nemusí? ani čaka? na 13-teho, podža mňa ich u? majú v hale, len to ?e nie sú e?te nale?tené, ale za novotou voňajú.
Mně napsali, ?e jim přijdou v týdnu a ?e mi dají vědět.
Renault Captur 130 HP
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

... a čo to čo to ?e na SK som si u? EVO obzrel v reáli. Akosi v ČR me?káte s dodávkou .... :wink:
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

julo píše:Páni keby ste videli čierne ako ja včera na?ivo, tak tie plasty ani nespoznáte a celá maska pôsobí vyvá?enej?ie.
Černá Eva jsou na oficiálních fotkách z italské lodě a vypadají dost dobře, asi bych ho i já bral. Stejně jsem zvědavý, kolik nesouhlasných názorů se vzhledem Eva tu bude třeba za rok? Myslím, ?e nová podoba se v?ije a mo?ná bude nakonec je?tě populárněj?í, ne? současné GP. Pokud bude jízdně lep?í, ne? GP a budou na něm vychytané mouchy, tak co si lidi koupí raději? V?imněte si názoru Honzuse, ten viděl Evo na?ivo a fandí mu!
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

julo píše:... a čo to čo to ?e na SK som si u? EVO obzrel v reáli. Akosi v ČR me?káte s dodávkou .... :wink:
Jo? A ceníky u? jsi viděl? PS. A na Slovensko je z Ito?ky blí?!!! :lol:
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Jardo: to má? tě?ký, ono někdo prostě opravdu mů?e preferovat GP před EVEm, já ale rezolutně nesouhlasím s tím, ?e EVO je hnusné :-D naopak je mnohem moderněj?í a nemá problém při pohledu zepředu, tam je GP dle mně nejslab?í, úzké vysoké a takové trochu ?ilhající....

Jinak jsou i lidé, kterým se nelíbí Abarth, z mého hlediska je to naprosto skvostně dota?ené GP a má v?e, co má mít tam, kde to má být ;-)

Nicméně a? se líbí ka?dému co chce, já bych dnes ?el určitě do EVA, pokud by se nabízela ta auta (jako ?e asi budou) zároveň ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

julo napsal:
... a čo to čo to ?e na SK som si u? EVO obzrel v reáli. Akosi v ČR me?káte s dodávkou ....
Jo? A ceníky u? jsi viděl? PS. A na Slovensko je z Ito?ky blí?!!!
Cenníky som nevidel a ani mi presne nevedeli poveda? kožko bude stá?, lebo e?te sami nevedeli.
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Nedalo mi to a jel jsem dneska zase do Fiat prodejny v Ostravě i s dcerou (je fanda na Fiaty po tatínkovi) a mile mě tam překvapili. V prodejně u? měli vystavené pětidveřové červené Evo s vo?tinovou mří?kou před chladičem. Mohli jsme si do něj i sednout, vevnitř byly černé sedačky s úzkými červenými pásky a palubovka byla taky kombinovaná červeně perforovanou ko?enkou. Pocit z Eva jsem měl dobrý, ale na rozdíl od Honzuse pova?uju předek Eva za slab?í místo na autě - v?echno se mi oproti Puntu líbí víc, ale ten černý výmysl mi pod fousy nejde. Hned vedle Eva stojí klasické GP a jeho čumák podle mě nemá chybu. Nevím, nevím, k čemu se v únoru přikloním? Ceníky prý budou a? toho 13.11., tak?e pokud budou bratia Slováci něco vědět dřív, tak to tu hoďte!
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Honzus píše: Jinak jsou i lidé, kterým se nelíbí Abarth, z mého hlediska je to naprosto skvostně dota?ené GP a má v?e, co má mít tam, kde to má být ;-)
Mně té? líbí se :clap
Renault Captur 130 HP
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Du?an píše:
Honzus píše: Jinak jsou i lidé, kterým se nelíbí Abarth, z mého hlediska je to naprosto skvostně dota?ené GP a má v?e, co má mít tam, kde to má být ;-)
Mně té? líbí se :clap
:wink:
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:
Jarou? píše:
Du?an píše:Zároveň mů?ete vidět, ?e s lakovanými plasty vypadá Evo lépe (alespoň pro mě) 8)
..přesně tak Du?ane! S lakovanými plasty to vypadá líp...tím se zcela degraduje i tak slabý argument praktičnosti při parkování ve městě a pomalu se to blí?í názoru, ?e kdyby tam tu plastovou tlamu a pr.del nedali, tak udělali 100x líp :wink:
V?ak uvidíme, jak se bude Evo prodávat. Pokud by to byl propadák, tak si v dne?ní situaci nikdo nedovolí vyrábět auta jenom na sklad.
Evo se určitě prodávat bude, proto?e je zase o krok dále ne? GP-čko. Ale to mluvím o Evropě, ne o Česku.
Renault Captur 130 HP
Odpovědět