tommy - dakujem ! sice este domysliet, ako to tam namontovat a vyrezat, hmmm...
RadimG - bol som v nemenovanom servise, kde sme si kupili auta. fakt som sa zasmial z chuti - pelovy filter (co ako nahradny diel stoji 1700 Sk) mi namontuju za cca 20.000 ,-. vraj, tam treba este toto a tamto... kua, ved uz za podobnu cenu si kupim klimu! napis mi do posty, kde si si dal montovat ten tvoj. rovno by som si dal namontovat aj ten kryt pod motor.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Ravicu, to jsi nad?enec, ale je pravda, originál je originál. Ale řekni mi, jak se ti to podařilo, to jsi ji objednal samotnou anebo je?tě k tomu má? i bederku se sedačkou. Proto?e jinak je v doplňcích tu?ím za 2.000,- Kč ale i se sedačkou vyjde na 8.000,- Kč, aspoň tak mi to bylo řečeno v Autofuture.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
Kauli:
Je to jak pí?e?. Kdy? jsem auto kupoval tak mi bylo řečeno, ?e loketní opěrka je součástí balíčku s bederní opěrkou. Za cenu 2000 Kč lok.opěrka a 6000Kč za bederní opěrku. Tak jsem se ptal jestli by mi namontovali jinou. Říkali, ?e je to mo?né, ale, ?e to nevypadá moc dobře atd. Moc se jim do toho nechtělo. Prodali auto a konec. Tak jsem zajel k jinému prodejci a ten ochotně a bez problémů objednal díly a za týden jsem je měl. Montá? do půl hodiny. Bez nutnosti bederní opěrky. Jen je zapotřebí kousek plastu, kde je ovladač bederní opěrky. To jsem zjistil, ?e mi na počkání jedna firma vyrobí za 150 Kč.
Naposledy upravil(a) Ravic dne stř čer 20, 2007 16:41, celkem upraveno 1 x.
Původně: Fiat Grande Punto Dynamic 5D 1.3 Mjet Red Bolero