"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Kluci dalsi sraz bych naplanoval na 7.-8. 11. a to z toho duvodu ze je den otevrenych dveri v AF centru a budou prezentovat Punto EVO. Takze by to stalo za to a skusim domluvit i svezeni.... Co na to rikate.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Kriss píše:Kluci dalsi sraz bych naplanoval na 7.-8. 11. a to z toho duvodu ze je den otevrenych dveri v AF centru a budou prezentovat Punto EVO. Takze by to stalo za to a skusim domluvit i svezeni.... Co na to rikate.
Sqělý nápad, já tam v sobotu půjdu určitě, sraz nesraz, ale rád uvidím známé tváře se stejnou krevní skupinou!!! Je třeba domluvit hodinu! Klidně tam pojedu i 2x, proto?e já musím vidět Evo hned ráno!
Kriss píše:Kluci dalsi sraz bych naplanoval na 7.-8. 11. a to z toho duvodu ze je den otevrenych dveri v AF centru a budou prezentovat Punto EVO. Takze by to stalo za to a skusim domluvit i svezeni.... Co na to rikate.
hej jako?e-... jestli to je den otevřených dveří tak tam bude lidí jak mraky... co takhle to domluvit na někdy jindy... s fiatem... udělat jim propagační akci..a oni nám za to uká?ou evo a tak..Krissi ?..a neuděláme radost Du?anovi?.. aby byl taky konečně účasten na nějakém tom sraze?
hej jako?e-... jestli to je den otevřených dveří tak tam bude lidí jak mraky... co takhle to domluvit na někdy jindy... s fiatem... udělat jim propagační akci..a oni nám za to uká?ou evo a tak..Krissi ?..a neuděláme radost Du?anovi?.. aby byl taky konečně účasten na nějakém tom sraze?
No, na vstřícnost v ostravském Fiatu moc nevěřím, mám pocit, ?e jim bude jedno, ?e tam přijede 20 GP, ale je fakt, ?e Du?ana bych rád viděl na?ivo. A co udělat jeden neformální sraz v AF centru při předváděčce Eva a dal?í týden na klasickém místě kvůli Du?ana?
toho 7.-8. ten den otevrenych dveri stejne neni, ale EVA uz tam budou takze bzchom tam mohli v sobotu zajet a kouknout na nej a pak jit na kafe nebo obed
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
ssouhlasím...udělat mini spanilku a pak na kafea mů?em klidně do toho shoppingu...
já bych dal ten mo?nov někdy, včera sem tam byl a bylo tam více týpků, poblbnul sem po motokárové dráze a kdy? se začalo stmívat tak přijel jeden asi z té firmy ?e to jede zamknout tak?e pohoda, nikdo nic neře?il