Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

U nás jsou výsledné ceny trochu ni??í - v?ak uvidíte (usly?íte) na 2 týdny
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Někde tu padlo, ?e má být 7.-8.11. představení Eva u Fiatu.
Na netu ani na stránkách Fiatu není ?ádná zmínka - kde jste kdo tu informaci sehnali?
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Du?an píše:Někde tu padlo, ?e má být 7.-8.11. představení Eva u Fiatu.
Na netu ani na stránkách Fiatu není ?ádná zmínka - kde jste kdo tu informaci sehnali?
S tím jsem při?el já. Minulý týden jsem byl v ostravském Fiatu a ptal jsem se chlapíka, který oslovuje zákazníky, jestli neví, kdy bude Evo a ten mi řekl o dni otevřených dveří. Dneska jedu do Fiatu znovu, tak se je?tě jednou zeptám a dám to tady na vědomí!
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:... ptal jsem se chlapíka, který oslovuje zákazníky, jestli neví, kdy bude Evo a ten mi řekl o dni otevřených dveří. Dneska jedu do Fiatu znovu, tak se je?tě jednou zeptám a dám to tady na vědomí!
Hlavně jestli to bude akce celorepubliková
Renault Captur 130 HP
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

no 330tis v základu -jednadvojka 8)
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice -> Obrázek
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Du?an píše:
JardaK. píše:... ptal jsem se chlapíka, který oslovuje zákazníky, jestli neví, kdy bude Evo a ten mi řekl o dni otevřených dveří. Dneska jedu do Fiatu znovu, tak se je?tě jednou zeptám a dám to tady na vědomí!
Hlavně jestli to bude akce celorepubliková
Mám poslední informace z ostravského Fiatu! Den otevřených dveří byl přesunut z 6. - 7.11. (7. - 8.11. byla má ?patná interpretace!) na 13. - 14.11.2009. Ov?em řekli mi, ?e u? týden předtím by na prodejně měla být navezena Eva, tak?e je mo?né koukat, dokonce prý i provést zku?ební jízdu (mají to být 1,2 v prvních dvou stupních výbav). Ve dni otevřených dveří předpokládají "zabijačku", tzn. hafo lidí a málo klidu, proto doporučovali přijít o týden dřív. No to mi nemusí ani říkat, v?dy? já se u? nemů?u dočkat! Cena by měla být po srovnání s italským ceníkem oproti GP asi o 1000 Euro vy??í, ale to mi moc nepasuje, proto?e jak u? jsem tady předtím psal, to by se Evo cenově dostávalo na úroveň Bravy, kde ov?em, při v?í úctě, Evo není! Jo a mělo by to platit pro celou republiku, proto?e změnu termínu dostali v Ostravě z Práglu. Tak?e chlapi, uvidíme! Jak jsem nakoupil, tak prodávám!
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Konečně mám PC jak?tak? v kondici, tak sem dávám scan od JardyK :

Obrázek
Obrázek
Renault Captur 130 HP
Petr1985
Návštěvník

Příspěvek od Petr1985 »

dnes ráno jsem vezl kamarádku do Brna a po cestě zpět jsem předjí?děl 3 kamiony, které vezly nová Punta Evo, to? byl to pěknej pohled, i kdy? mě poměrně, co jsem si v?iml, se nelibí ten černý plastový nárazník vzadu...ale to je asi tím, ?e jsem a? maniakálně ujetej na to, aby v?e na autě bylo v barvě...
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Řekl bych, ?e ta přední světla mají jiný tvar, tím myslím min. v jejich "?pičce" u mří?ky masky

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

To není pocit, to je pravda....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Včera jsem vznesl mailový dotaz na mo?nost prohlídky Eva na dealera v Ml.Boleslavi - dnes odpověď ?e nejdříve kolem 16.listopadu, a? budou vědět, termín mi prý upřesní .......
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Petr1985 píše:dnes ráno jsem vezl kamarádku do Brna a po cestě zpět jsem předjí?děl 3 kamiony, které vezly nová Punta Evo, to? byl to pěknej pohled, i kdy? mě poměrně, co jsem si v?iml, se nelibí ten černý plastový nárazník vzadu...ale to je asi tím, ?e jsem a? maniakálně ujetej na to, aby v?e na autě bylo v barvě...
Po?adavek souladu barvy na celé káře se dá částečně ře?it při konfiguraci Eva. Na italských stránkách Fiatu je mo?né zvolit dvě varianty barvy nárazníku - Carbon Metal nebo Metal Dark. Nevím, jestli se ty dva výrazy dají otrocky přelo?it, ale jeden nárazník byl do stříbrna, druhý více do tmava, tak?e asi ano. Na fotkách z Frankfurtu bylo k vidění je?tě červené Evo, které mělo čistě černé části nárazníků, tzn. ?e to by byla asi třetí varianta. Nejlépe objednat černé Evo, tam je naprostý soulad v barvách káry (a nevypadá to vůbec ?patně). Jinak tady je odkaz na stránku, kde jsou volby provedení nárazníku - http://www.puntoevo.it/it/CMSIT/Pdf/cat ... ntoEvo.pdf
kuta33
Štamgast

Příspěvek od kuta33 »

Dneska v noci stál v Tě?íně před Fiatem plný kamion nových Pun?áků. Dovnitř sice moc vidět nebylo, ale přiznávám, ?e dostat nabídku, asi bych měnil. Fota ?ádné nemám, v noci a v de?ti by z toho nic nebylo.

PS: Macku, zbytečně tam nejezdi, celý kamion - místo určení Tichy, Polsko.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

Dnes som videl Evo NA?IVO na Slovensku!!!!!!!!
Bol som v servise Auto Valas Ko?ice na prehliadke Zima 2009, pýtal som sa predajcu na EVO ?e kedy príde a on ?e u? ich majú vzadu či ho chcem vidie? hneď alebo stačí zajtra. Nechcel som mu veri?, ale nakoniec sme i?li do útrob servisu a tam ozaj stáli-3 kusy. Sedačky e?te zabalené do fólií.
No poviem vám ?e sa mi žúbilo. To auto má niečo do seba-je to proste evolúcia, hlavne interiér sa mi páčil. Mali 2 kusy čierne a jedno strieborné. Na tých čiernych ani nebolo pozna? ?e vpredu sú tie plasty, ktoré vežmi nemusím, ale na tých tmavých vizerali dobre. Len to ?e foto nemám ?iadne, lebo mi bolo trápne si to tam aj foti? a aj tak fotiek u? bolo dos?.
Tožko moje prvé dojmi po zhliadnutí Eva na?ivo. No a tie? budú ma? oficiálne predstavenie okolo 16-teho.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

kuta33: to by mě ani nenapadlo, celý face mi přijde :X
GP 1,4 16V SPORT
Odpovědět