Tak jsem dneska za pěknýho sně?ení přezouval na zimní. Ráno jsem se nedostal ani od baráku do práce, později jsem potkal auta zaparkovaný pěkně v příkopech atd., tak aspoň, ?e u? nemusím ře?it, kdy přezout
Zajímavý je, ?e 15km od Liberce, není po sněhu památky, tak snad mi ?éf věřil, ?e se nemů?u na letních do kopce vyhrabat od baráku.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
já dnes jel na otočku havířov-praha-havířov,slu?ebním renaultem traficem na letních..... vysočinu jsem si fakt u?il.. deset čísel sněhu na cestě...jako?e párkrát jsem se sklouzl a jednou to málem nezastavil před zatáčkou... adrenalinová jízda... do prahy jsem jel 6a půl hodiny:D
jinak já osobně zatím nepřezouvám.... má se oteplit a ted jezdím jenom po městě a plně vyu?ívám v?ech slu?ebních vozidel
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Hlásím přezuto, proč bych měl zimní gumy ?etřit. V neděli jedu do Beskyd za rodinkou, bydlí v pěkném kopci, man?elka s metrem padesát a padesáti kily mě asi nevytlačí.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
kuta33 píše:Hlásím přezuto, proč bych měl zimní gumy ?etřit. V neděli jedu do Beskyd za rodinkou, bydlí v pěkném kopci, man?elka s metrem padesát a padesáti kily mě asi nevytlačí.
...pořiď si dvě man?elky
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Náhon GP na předek, man?elka tlačící na zadek ... to by bylo, aby to takový quattro nezvládlo Jen pořiď man?elce pořádnej vzorek na boty ... adidas dělali letní botky s podřá?kou goodyear, tak třeba dělaj i zimní
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.