Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
inak konecne dake pekne video
a az na to blikanie hmloviek do zatacok mi to pripada celkom krasne to podsvietenie palubovke je dobra a zaujimava vec
a az na to blikanie hmloviek do zatacok mi to pripada celkom krasne to podsvietenie palubovke je dobra a zaujimava vec
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
no, u? jsem nad tím taky přemý?lel, ale vzhledem k tomu, ?e jsou diodové, tak zapojení na sí? vozidla bude nejspí? jiné a tím pádem bude komplikované vyměnit jen kus za kus.dony píše:... myslíte,?e ty zadní lampy jsdou na gp?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
mrkni pořádně na videacarlos píše:ktery svetlo je tam diodovy? ja do ted myslel ze tam jsou vsechno jen zarovky..Jarou? píše:no, u? jsem nad tím taky přemý?lel, ale vzhledem k tomu, ?e jsou diodové, tak zapojení na sí? vozidla bude nejspí? jiné a tím pádem bude komplikované vyměnit jen kus za kus.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Elektrika mi nikdy nic neříkala, ale pokud to chápu správně řídící jednotka bude asi hlídat jenom odpor v obvodech jednotlivých ?árovek ve svítilnách. Tak?e ?ikovný elektrikář by mo?ná dokázal spočítat potřebný přídavný odpor (rozdíl mezi ?árovkou a diodama) a mohlo by jej pak stačit připojit před svítilnu.
Jestli nemám pravdu nebijte mě
na elektriku jsem fakt levý. 
Jestli nemám pravdu nebijte mě

Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ja prave cetl ze to jsou jen takovy ty svetlovodny trubicky ktery stejne rozsvecuje zarovka... ale pokud to jsou ledky tak urco nebude problem to hodit na stary punto. ja si je poridim urciteJarou? píše:mrkni pořádně na videacarlos píše:ktery svetlo je tam diodovy? ja do ted myslel ze tam jsou vsechno jen zarovky..Jarou? píše:no, u? jsem nad tím taky přemý?lel, ale vzhledem k tomu, ?e jsou diodové, tak zapojení na sí? vozidla bude nejspí? jiné a tím pádem bude komplikované vyměnit jen kus za kus.

bílej 1.9Mjet Sport, 3dv