Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Jen malý dotaz, co by v tom výběru bylo?Jarous1 píše:Celou dobu jsem čekal na oficiální fotky, jak ?e ten facelift bude vypadat. Za mě musím říct, ?e jak u? tady někdo psal, dalo se jen pokazit a to se bohu?el povedlo. Sna?it se přiblí?it nové 500vce nebyl ??astnej nápad. Výsledek vypadá divně. Podobným způsobem pokazili předek kdysi na Puntu II. Kdybych vybíral nový auto, GP evo tam určitě nebude
Díky za upřímnou odpověď, já myslel v rámci malejch autJarous1 píše:Upřímně - připlatil bych si a koupil nový Bravo. Kdyby to měla být konkurence, nová Fiesta není ?patná. Evem jsem zklamám, ikdy? chápu ?e někomu se bude líbit.
Já si myslím, ?e je "lépe jednou vidět, ne? stokrát sly?et!", jak u? říkal kdysi Gorbačov. In natura bude Evo o něčem jiném, ne? jak to teď promíláme tady. Nové barevné kombinace, přístrojovka a la Bravo, vzadu LED diody a vylep?ené motory si najdou dal?í příznivce a mo?ná i ten "čumák" bude mít nakonec něco do sebe. Pokud se bude Evo vyrábět soubě?ně s GP, které se posune na místo současného Punta Classic, tak se na fóru nemusí nic měnit - tady je to o GP a Evo bude jiné auto, tak?e bude i jiné fórum. Sice se mi nechce věřit, ?e by se tak podobná auta dělala soubě?ně, ale uvidíme. Po 17.9. budeme chytřej?í. S tím Bravem souhlasím s Jarou?em1, já jsem taky rozhodnutý, ?e pokud by mě facelift nechytnul za srdce a současné GP by se přestalo vyrábět, ?el bych asi do Brava. Ta auta jsou si podobná, akorát Bravo je tro?ku vět?í a v konfiguraci, v jaké bych chtěl GP, vyjde Bravo (dobře - bez elektronů a pár dal?ích drobností) jenom o 20 tis. drá?, tak to u? nehraje takovou roli. Jinak si myslím, ?e na?e "rozbory" o autě, které jsme je?tě pořádně ani neviděli a sna?íme se ho srovnávat s něčím, co u? jezdí po cestách čtyři roky, je na ho...Honzus píše:Jarous1 píše:Upřímně - připlatil bych si a koupil nový Bravo. Kdyby to měla být konkurence, nová Fiesta není ?patná. Evem jsem zklamám, ikdy? chápu ?e někomu se bude líbit.
Jedna jistota s barvou by měla být - černé auto = černé plasty.Teddy86 píše:No ja za sebe musim zmenit nazor. Jak se mi ty spionazni fotky nelibily tady uz to vypada jinak. Pokud bude moznost mit ty plasty v naraznikach v barve auta tak to bude lepsi. Sam jsem zvedav jako urcite vichni jak to bude vypadat v realu.