Motor 1.3 Multijet 90 koní
Výbava: sport
Počet dverí:3
Farba: Čierna crossover
Rok výroby : 9/2006 a v prevádzke od roku 8/2008
Predajca: Auto Valúsek Bratislava - kúpené ako predvádzací voz

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

na prvych fotkach som sa uz zlakol ze si ten vyvoleny komu u toho isteho predajcu nukali prave podobneho puntaka.
 na prvych fotkach som sa uz zlakol ze si ten vyvoleny komu u toho isteho predajcu nukali prave podobneho puntaka. je to krasne auto  len ta cierna somnou zameta hrozne  je nanej vsetko vidiet  kazdy skrabanec kazda ?pina proste vsetko  je to narocne na udrzbu niekedy mam z toho chorobu
 je to krasne auto  len ta cierna somnou zameta hrozne  je nanej vsetko vidiet  kazdy skrabanec kazda ?pina proste vsetko  je to narocne na udrzbu niekedy mam z toho chorobu   aaam eem keby  bola  jedina  predajna na SVK  tak by to bolo mo?ne  s tym dotycnym
  aaam eem keby  bola  jedina  predajna na SVK  tak by to bolo mo?ne  s tym dotycnym 

no preto viem ze stojis na tej 5tej fotke na tom istom mieste ako som stal ja.Tomasko píše:Dakujem dakujem dakujem a este raz dik1nekros1 píše:krasavec pekna ciernana prvych fotkach som sa uz zlakol ze si ten vyvoleny komu u toho isteho predajcu nukali prave podobneho puntaka.
je to krasne auto len ta cierna somnou zameta hrozne je nanej vsetko vidiet kazdy skrabanec kazda ?pina proste vsetko je to narocne na udrzbu niekedy mam z toho chorobu
aaam eem keby bola jedina predajna na SVK tak by to bolo mo?ne s tym dotycnym

Tak ono nechcem robit reklamu fy.Shell ale maju najlepsie palivo podla mna1nekros1 píše:no preto viem ze stojis na tej 5tej fotke na tom istom mieste ako som stal ja.Tomasko píše:Dakujem dakujem dakujem a este raz dik1nekros1 píše:krasavec pekna ciernana prvych fotkach som sa uz zlakol ze si ten vyvoleny komu u toho isteho predajcu nukali prave podobneho puntaka.
je to krasne auto len ta cierna somnou zameta hrozne je nanej vsetko vidiet kazdy skrabanec kazda ?pina proste vsetko je to narocne na udrzbu niekedy mam z toho chorobu
aaam eem keby bola jedina predajna na SVK tak by to bolo mo?ne s tym dotycnym
 a aj jedno z najdrahsich
 a aj jedno z najdrahsich  

Auto si prevzal ráno a po 5 hodinách ,,opravovania" mi volá ze prídi si poňho je to hotové. Plný očakávania som isiel zanim hovorím si ze snad to bude uz dobré. Výsledok ? Nenormálny ! Auto sa leskne  je zvýraznená perlet a lak je  panenský:) Naozaj sikovnejsieho lakýrnika nepoznam . Odtoho momentu chodím k nemu aj na drobné opravy laku je to proste maniak ktorý svoju robotu myslím  si ze zboznuje ( v prípade ze ste z okolia BA alebo priamo z BA mozem poslat kontakt myslím ze sklamaní nebudete).
  Auto si prevzal ráno a po 5 hodinách ,,opravovania" mi volá ze prídi si poňho je to hotové. Plný očakávania som isiel zanim hovorím si ze snad to bude uz dobré. Výsledok ? Nenormálny ! Auto sa leskne  je zvýraznená perlet a lak je  panenský:) Naozaj sikovnejsieho lakýrnika nepoznam . Odtoho momentu chodím k nemu aj na drobné opravy laku je to proste maniak ktorý svoju robotu myslím  si ze zboznuje ( v prípade ze ste z okolia BA alebo priamo z BA mozem poslat kontakt myslím ze sklamaní nebudete).

))
))
 )
)

a keď je zamračené alebo sa stmieva tak to je  zase vizuálne iná modrá .Celkovo  keď mám hodnotiť kričí to a čierna a modrá je pekne zákerná kombinácia
 a keď je zamračené alebo sa stmieva tak to je  zase vizuálne iná modrá .Celkovo  keď mám hodnotiť kričí to a čierna a modrá je pekne zákerná kombinácia  Takže  pár foto  viď nižšie.
 Takže  pár foto  viď nižšie.

ostatne vrstvy boli už ,,labúž" uz som mal ten grif  no a  horsie  to bolo striekat ako konci disk a zacina pneu tam je zretelne ta vrstva onieco mensia  no uvidime vizualne si myslim ale ze  je to vcelku dobre nastriekane otazne je ci to vydrzi WAPkovanie
  ostatne vrstvy boli už ,,labúž" uz som mal ten grif  no a  horsie  to bolo striekat ako konci disk a zacina pneu tam je zretelne ta vrstva onieco mensia  no uvidime vizualne si myslim ale ze  je to vcelku dobre nastriekane otazne je ci to vydrzi WAPkovanie  ked tak to strhnem a ostanem pri klasickej farbe
 ked tak to strhnem a ostanem pri klasickej farbe