pokec 2009
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
to COLIN : No právě, proto?e u? je tady má několik lidí a i někteří, co na fóru nejsou. Rozebírat to kdy?tak mů?eme jinde, a? tady neděláme OT.
hele ja sem je chtel taky na cars ale kdys sem zjistil kolik lidi uz je ma tak nato pecu ale jinak je to helzky to rozhodnopadne
ale tak kdys to nekdo chce at si to udela,zakazat jim to nemuzes a muzes si tak akorat myslet ze sou to opicaci 
hele ja sem je chtel taky na cars ale kdys sem zjistil kolik lidi uz je ma tak nato pecu ale jinak je to helzky to rozhodnopadne

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ ?koda,
jinak hlásím návrat,
byli jsme v Rosolina Mare, najeto 2000 km, prům. rychlost 70 km/h
Abartha jsem ne?etřil, jel jsem prostě tak, jak se mi líbilo, a sr.l na spotřebu, místy 200 km/h, přesto za 7,9 / 100 km.
Auto ?lapalo jak hodinky, zajelo se podle mého gusta...
velká spokojenost, jo a s Italama spousty hezkejch historek, vyptávání, pokec, okukování auta v?dy zakončené Bella macchina!! a Sei bravo!!

jinak hlásím návrat,
byli jsme v Rosolina Mare, najeto 2000 km, prům. rychlost 70 km/h
Abartha jsem ne?etřil, jel jsem prostě tak, jak se mi líbilo, a sr.l na spotřebu, místy 200 km/h, přesto za 7,9 / 100 km.
Auto ?lapalo jak hodinky, zajelo se podle mého gusta...
velká spokojenost, jo a s Italama spousty hezkejch historek, vyptávání, pokec, okukování auta v?dy zakončené Bella macchina!! a Sei bravo!!

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
na?el jsem zajímavé a u?itečné stránky
http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f68/
nutná registrace
PS: na?el jsem tam kompletní EPER ed48, nejnověj?í, platný od 1.6.2009. Pracuje skvěle, podpora mnoha jazyků včetně če?tiny.

nutná registrace
PS: na?el jsem tam kompletní EPER ed48, nejnověj?í, platný od 1.6.2009. Pracuje skvěle, podpora mnoha jazyků včetně če?tiny.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kriss: co se týče jízdních vlastností GTI jsou takové nudné, jako celé to auto, prostě to není hravý podvozek.....
Porovnání s GPS je v mých očích lep?í GPS, je sice trochu nervózněj?í, ale GPS je rozhodně agilněj?í, hravěj?í a obratněj?í....
co se týče GPA, to je balzám GTI se s ním nemů?e rovnat ani z hlediska gripu...
Focus ST, zajímavý auto, jezdí hezky, má pěknej zvuk, ale ze vzhledu int a ext jsem v rozpacích, ten Golf je alespoň nějak uchopitelnej, Focus je dle mně designově prostě divnej...
Ale design stranou, spí? jak se mi s tím jezdilo (btw ta krásná oran?ovka
)pozitiva vyzdvihovat nebudu, napí?u, co mi na ST vadí:
1) debilní vysokej posaz, debilně tvarovaná, úzká, malá sedačka
2) citelnej turbo lag
3) v mezní situaci tě?kej na čumák - nedotáčivost, při ubrání, přibrzdění v zatáčce umí hodně pozlobit velmi rychlým přechodem do přetáčivosti
4) spotřeba - pod 15 se s tím snad nedá jet
P.S. ST jsem mimo jiné proháněl na ofiko prezentaci po okruhu Paul Ricard ve Francii
Porovnání s GPS je v mých očích lep?í GPS, je sice trochu nervózněj?í, ale GPS je rozhodně agilněj?í, hravěj?í a obratněj?í....
Focus ST, zajímavý auto, jezdí hezky, má pěknej zvuk, ale ze vzhledu int a ext jsem v rozpacích, ten Golf je alespoň nějak uchopitelnej, Focus je dle mně designově prostě divnej...
Ale design stranou, spí? jak se mi s tím jezdilo (btw ta krásná oran?ovka

2) citelnej turbo lag
3) v mezní situaci tě?kej na čumák - nedotáčivost, při ubrání, přibrzdění v zatáčce umí hodně pozlobit velmi rychlým přechodem do přetáčivosti
P.S. ST jsem mimo jiné proháněl na ofiko prezentaci po okruhu Paul Ricard ve Francii

GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
a s tím nový focusem RS jsi u? jelHonzus píše:Kriss: co se týče jízdních vlastností GTI jsou takové nudné, jako celé to auto, prostě to není hravý podvozek.....
Ale design stranou, spí? jak se mi s tím jezdilo (btw ta krásná oran?ovka)pozitiva vyzdvihovat nebudu, napí?u, co mi na ST vadí:
2) citelnej turbo lag

Abarth 185k
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Novým RS jsem nejel, ale bývalý kolega jo. Posaz prej zůstal, spotřeba vzrostla, podvozek je lep?í, trakci to má jen na suchu 
Jinak k tomu obrázku, Fordy mám rád z jízdního hlediska, ale poslední dobou ten jejich design to je CirGus Kludský a televarieté dohromady.... chjo.....

Jinak k tomu obrázku, Fordy mám rád z jízdního hlediska, ale poslední dobou ten jejich design to je CirGus Kludský a televarieté dohromady.... chjo.....
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V