Davids píše:ET neresit pokud nemate z auta nakladak tak to drit nebude me to dre pri 4 lidech,coz jezdim malo kdy a to jenom sem tam protoze jezdim rychle, pokud nemate snizene pruziny tak pohoda vubec bych to neresil.
ET mů?e mít vliv mimo jiné na drhnutí pneu o podběhy při plném rejdu, ET doporučuji ře?it Já osobně mám u 15" disků ET 38 místu původního ET 43
Davids píše:ET neresit pokud nemate z auta nakladak tak to drit nebude me to dre pri 4 lidech,coz jezdim malo kdy a to jenom sem tam protoze jezdim rychle, pokud nemate snizene pruziny tak pohoda vubec bych to neresil.
ET mů?e mít vliv mimo jiné na drhnutí pneu o podběhy při plném rejdu, ET doporučuji ře?it Já osobně mám u 15" disků ET 38 místu původního ET 43
takze ked kupim ET35 bude problem alebo nie? som z toho magor...
sázka do loterie.... zále?í na tom, jestli jsou uvedeny ty kola na GP bez potřebných úprav. Pokud ne, tak se mů?e? dočkat toho, ?e to bude někde drhnout (plný rejd, vět?í zatí?ení auta)
zkrátka a dobře, čím men?í ET, tím víc kolo trčí ven z blatníku - riziko ?e to bude někde dřít hlavně u zadních kol.
já bch se dr?el "prověřených" rozměrů disků.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Du?an píše:
takze ked kupim ET35 bude problem alebo nie? som z toho magor...
sázka do loterie.... zále?í na tom, jestli jsou uvedeny ty kola na GP bez potřebných úprav. Pokud ne, tak se mů?e? dočkat toho, ?e to bude někde drhnout (plný rejd, vět?í zatí?ení auta)
zkrátka a dobře, čím men?í ET, tím víc kolo trčí ven z blatníku - riziko ?e to bude někde dřít hlavně u zadních kol.
Jarou? píše:
Jak jsem psal 15" ET 38 jsem ji? prověřil
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarou? píše:
Jak jsem psal 15" ET 38 jsem ji? prověřil
je?tě třeba vzít v potaz ?ířku ráfku
Barchetta 1.8 16V/130 CV
pokud si koupis normalni alu,ne nejaky tuningovy s limcem,tak vepredu drhnout nebudou,spis je problem pak v zadu,a to pri dvou lidech a vetsim zatizeni kufru si obcas muzes skrtnout,ale zase pokud to nemas snizeny jak pide davids,nemelo by ...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Tak do 7,5" ?írky alu by problém neměl být, to ET 38 je optimální.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
na oranzade sem mel 8/17 et 35 a vepredu byl klid vzadu to drhlo i bez snizeni,tet mam 7/17 et 38 a drhne to vzadu i pri snizeni ale zase musi to bejt nalozeny no : )
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Taky zále?í na ?ířce pneu, já mám 205 (7/17 ET 40), kde?to ty má? 215 ... mě teda nic nedrhne.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky jinak ty mas ale 40 profil to jest guma zase nizsi ...
Naposledy upravil(a) .bany dne pon zář 07, 2009 13:00, celkem upraveno 1 x.
.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky
To jsou standard Sport gumy, to to dře kvůli tomu sní?ení?
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
.bany píše:ja mam 205/45R17 ne 215... ale nedre mi lem ale vzadu podbeh jak je vylezlej pres naraznik tak akorat na zacatku behounu-proste na hrane behounu-bocnice pneusky
myslím, ?e nee, banymu to dře právě kvůli men?ímu ET. Standart 17 ráfek na GP má zális nějakých 43 nebo 45, jestli mě pamě? neklame.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
rekl bych ze asi jo,musel sem tam dat dorazi vetsi asi 2cm navic ale stejne to dre pri vetsim propruzeni.... jinak na prvnim jeste nez jsem nasadil ty dotze tak pri 3 lidech mi to taky drelo a to bylo origo vsechno a nanic se nesahlo...prej sport nejni na prevazeni lidi
myslím, ?e nee, banymu to dře právě kvůli men?ímu ET. Standart 17 ráfek na GP má zális nějakých 43 nebo 45, jestli mě pamě? neklame.
Aha, já zapomněl, ?e nemá origo disky..... Tak jasně, ?e origo má zapu?těněj?í kola, 43 je správně.... ale neříkej mi, ?e 5 mm dělá takovej rozdíl, to je snad i tolerance ?ířky gumy vět?í
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...