Vzduchový filter
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
hele vlo?ka je jenom kvulůi toho aby si to nemusel tak casto nenit, prutok vzduchu je vetsi ale ne o moc. Jinak u kitu sani je rozdil v tom ?e v klasickem airboxu se vzduch ohriva a neproudi do motoru primo, narozdil u kitu kde jde vchuch jeste studeny primo do motoru, vetsi rychlosti a to je ten hlavni rozdil, ktery zpusobi narust vykonu a hlavne okysliceni motoru.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Filtry.....
v kabine pri normalnom provoze to ani nezbadas ze tam mas ine sanie.AGiNiGA píše:Pokud nechcete "hlučněj?í" vůz, volte raději vlo?ku do originálního airbox-u. Pokud Vám více dB v kabině nevadí, tradiční výrobci jsou zde pro Vás.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Fitry.....
F-čnost je samozřejmě jasná. Někoho prostě odradí "hlučnost" a prohlásí, ?e nepoci?uje změnu (tu vět?inou pozná, a? po návratu papírového filtru do AB). Pou?ívám filtry Pipecross a KN (BMC a Green jsou na tom podobně) a změna "hlasitosti" je znát
. Pocitově jde o silněj?í vůz, ne? ve skutečnosti je
. To? asi tak.

-
- Štamgast
Re: Fitry.....
Zdravim páni
- ja som vymenil ten papierový filter za K&N a mozem povedat ze auto aspon podla pocitu je zivsie hlavne pri nízkych otackach a aj ten zvuk je lepsí - v porovnaní s 1,2 Fabiou je to paraaada
nemám rád ten zvuk 3valca brrr
- ja som vymenil ten papierový filter za K&N a mozem povedat ze auto aspon podla pocitu je zivsie hlavne pri nízkych otackach a aj ten zvuk je lepsí - v porovnaní s 1,2 Fabiou je to paraaada

GP white 1,2 Racing 5d :)
Dal jsi vlo?ku do původního airboxu?stofo píše:Zdravim páni
- ja som vymenil ten papierový filter za K&N a mozem povedat ze auto aspon podla pocitu je zivsie hlavne pri nízkych otackach a aj ten zvuk je lepsí - v porovnaní s 1,2 Fabiou je to paraaada![]()
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
anoDu?an píše:Dal jsi vlo?ku do původního airboxu?stofo píše:Zdravim páni
- ja som vymenil ten papierový filter za K&N a mozem povedat ze auto aspon podla pocitu je zivsie hlavne pri nízkych otackach a aj ten zvuk je lepsí - v porovnaní s 1,2 Fabiou je to paraaada![]()
GP white 1,2 Racing 5d :)
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
neska som akurat drzal ten filter na GP od KN v ruke ale nekupil som ho ... do origos airboxu to ebudem davat casom si to vyskladam len neviem najst firmu ktora vyraba 56stky kolienka
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
Čeho by jsi chtěl fotku? Si měl říct, já bych ti ukázal, jak ten filtr vypadá u mě, mám teda BMClukin píše:udelej nejakou fotku jak to vypada
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
56 mm ?
Není to chyba měření ? Proto?e osobně jsem kupoval trubky 57 mm, silik. přechodky Samco nebo Silicon Hoses, ale u nás si na ně počkáte, dodací lhůty i 2-3. měsíce (lépe koupit v Rakousku).
- jinak od klapky to je je?tě méně (51 mm)
Zvolil jsem :
- silik. koleno 90 st., 51-57 mm
- 10 cm alu trubku a silik. přechodku 57-70 mm
- pak je to na Vás (BMC Airbox) nebo to táhnout pod auto.
A pak zauva?ovat o program. ECU.
Zvolil jsem :
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: 56 mm ?
no neviem ako ty ale ja som to meral sublerou a je to presne 56 s klapkyAGiNiGA píše:Není to chyba měření ? Proto?e osobně jsem kupoval trubky 57 mm, silik. přechodky Samco nebo Silicon Hoses, ale u nás si na ně počkáte, dodací lhůty i 2-3. měsíce (lépe koupit v Rakousku).
Zvolil jsem :
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja sem kupoval tady v tomhle e-shopu
http://www.highperformanceparts.cz/katalog/253-mgp
a do 3dnu sem je mel ne samka pac ty nemeli a dlouho mit nebudou jak tady pise kolega,rikali mesic ale MGP sou to sami takze tak,jinak sou ruzny redukce a da se to jakkoliv poskladat ne... a navic PVC trubky od odpadu dobre slouzi mel sem to na trech autech a poskladani jednoduchy,pak uz jen staci jedna hadice na konec k pripojeni sani a jeto,nastrik nejakou peknou barvou a kit jak hofado
za 300kč oproti 1300-a vej? nemluve o origu 
http://www.highperformanceparts.cz/katalog/253-mgp
a do 3dnu sem je mel ne samka pac ty nemeli a dlouho mit nebudou jak tady pise kolega,rikali mesic ale MGP sou to sami takze tak,jinak sou ruzny redukce a da se to jakkoliv poskladat ne... a navic PVC trubky od odpadu dobre slouzi mel sem to na trech autech a poskladani jednoduchy,pak uz jen staci jedna hadice na konec k pripojeni sani a jeto,nastrik nejakou peknou barvou a kit jak hofado

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))