Teddy86 píše:Ja myslim ze v zime si to rozmysli a jinak bude jezdit ohleduplneji nez my vseci dohromady. A urcite ma v tech nohach vetsi cit nez my takze ja mu to preju.
Naprosto souhlasím. Názory Lukina a Du?ana jsou mo?ná opodstatněné, ale v dané situaci dost nevhodné. Jak se pak postavit k posti?eným, kteří mají auto upraveno na ruční ovládání???? Těch je určitě mnohem vět?í procento a v principu je to toté?...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Teddy86 píše:Ja myslim ze v zime si to rozmysli a jinak bude jezdit ohleduplneji nez my vseci dohromady. A urcite ma v tech nohach vetsi cit nez my takze ja mu to preju.
Naprosto souhlasím. Názory Lukina a Du?ana jsou mo?ná opodstatněné, ale v dané situaci dost nevhodné. Jak se pak postavit k posti?eným, kteří mají auto upraveno na ruční ovládání???? Těch je určitě mnohem vět?í procento a v principu je to toté?...
Tak tak, navíc řidiči s "vol?ovýma rukama a nohama" nepomů?e v krizi ani to, ?e je fyzicky zcela zdráv
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
prinasam vam recenziu testu GRANDE PUNTA po 100000km a naslednym rozobratim a skontrolovanim. autickom som bol velmi poteseni lebo nic tam nenasli zleho okrem pi.ovin. majitelia nafty budu velmi prekvapeny
ale autobild ma zase raz sklamal a ani sa uz nad tym nepozastavujem lebo WV musi byt proste lepsie.naprklad s mercedesom e320 museli 3x do servisu a docela dost sa tam toho pokazilo ale mercedesu dali dobru znamku.
P.S. vsimnite si ze skritizovali utesnenie otvaracej strechy pri B stlpiku a pritom ziadnu strechu to auto nema!!!
ved si precitajte a spravte si obrazok.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dnes jsem viděl ji? "dvoupísmenou" registrační značku pro Středočeský kraj.
Jednalo se o sérii 1SC .... Jak jsem někde četl, z jistých důvodů by se neměla objevit kombinace SA a SS
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Crash test Chevrolet Malibu 2009 a Chevrolet Bel Air 1959
Nechtěl bych sedět ani v jednom. Tuplem ne v tom veteránovi (Předev?ím se zaměřte na ten boční záběr):
Navíc jsem zvědavý, jestli nás nezačnou je?tě více ?kubat, a? zavedou i pro osobáky ty elektronické skříňky a jestli nezačneme solit od ujetých kilometrů
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
no hlavne tie betonove dialnice su cisto za tych 1200KC nezavidim chlapci.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Du?an píše:Crash test Chevrolet Malibu 2009 a Chevrolet Bel Air 1959
Nechtěl bych sedět ani v jednom. Tuplem ne v tom veteránovi (Předev?ím se zaměřte na ten boční záběr):
Tak tu novou cenu dálničních známek (zvý?ení ceny roční o 200 kč) máme schválenou - hurá!
Určitě se to na stavu dálnic pří?tí rok projeví (pokud si poslanci nezvý?í platy)