nn byl tam ten cervenak se zlinskou SPZ s tou maskou predelanou a zlutym kolegou pak jeste nejaka rodinka v 5dv svetle modra metla s kouli a myslim ze praha ale to nevim urco a nejaky banda kluku ze stredoceska s oran?ovim sportem co poslouchali fesnou nejakou p?oňskou muziku na plny kule a mavali tam vlajkou nevim jakou tot vse co jsem zaregistroval
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
no hele ktem mladikum sme nesli pac nevypadali moc strizlive a ta rodinka byla prave na odjezdu a ty dva tunery sem nepotkal pac to sem videl jen kdys to vystavovali takze tak a zena lukina udelala luxusni vizitky ale dala mi je az kdys jsme se loucily takze propriste se poolepsime
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
ja sem mluvil jen s lukinem a to sme rikali ze se pojedem juknout do toho usti na to koupaliste nebo kde to vubec je ale vypada to ze to nema bejt celorepublikove takze nevim ale mohlo by se neco udelat klidne jen organisace u me nepripada v uvahu jinak co treba nejakej zatim stredoceskej srazek ten taky koukam ze asi neprojde s ucasti 4 lidi tak max
Chlapi, letos u? to asi na velký sraz nevypadá, co?
Ale přemý?lejte o vhodném místě na pří?tí rok, nejlépe někde uprostřed republiky.
Kdo ví o vhodném místě
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky