Fíku ty dělá? na dopravce, ?e máte akci, u nás na obvodě nic. Jenom opatření přechody, prý do odvolání. Tak?e budem stát někde u přechodu a někteří aktivisti z nudy zbytečně buzerovat řidiče.
Pro Macka nejčastěji mezi poliklinikou a autobusákem.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
kuta33 píše:Fíku ty dělá? na dopravce, ?e máte akci, u nás na obvodě nic. Jenom opatření přechody, prý do odvolání. Tak?e budem stát někde u přechodu a někteří aktivisti z nudy zbytečně buzerovat řidiče.
Jo, jo...dělám na dopravce Ale přechody mě čekaj taky začátek ?kolního roku se blí?í..stát u ?koly 5 hod. na přechodě mě opravdu bavit nebude í...občas se tam stojí i ráno kvůli ?kolákům, ne? dojdou do ?koly....ale to je jenom půl hodinka...
Honzus píše:Tato sobota 22.8., směr Dolní Dvoři?tě
Tak jestli pojede? přes Písek, tak si dej pozor u Sedlece (cca 15km od Písku směr Č.B.) měří se tam 70km/hod.. A kdy? pojede? přes Tábor, tak od Veselí nad Lu?nicí opatrně. Měří se tam s trojno?kou, ta tě vyfotí na 500m, ani o tom neví?. A jak na sil. I/20(přes Písek) tak i na sil. I/3 (přes Tábor), tak pozor na červenou Octávii a na policejní Octávii s radarem(Ta se vět?inou schovává za kamionem a za jízdy měří, kdy? tě vyfotí, tak si tě dojede)
kuta33 píše:Fíku ty dělá? na dopravce, ?e máte akci, u nás na obvodě nic. Jenom opatření přechody, prý do odvolání. Tak?e budem stát někde u přechodu a někteří aktivisti z nudy zbytečně buzerovat řidiče.
se mi zdá ?e v tě?íně ani jiný přechod nemáme kdy? stojí jen tam Jinak co se stalo ?e u? nestávají naproti tescu jako kdysi? Celkově se mi zdá ?e je v tě?íně nějak moc velký klid, ikdy? třeba jen málo jezdím.
Honzus píše:Tato sobota 22.8., směr Dolní Dvoři?tě
Tak jestli pojede? přes Písek, tak si dej pozor u Sedlece (cca 15km od Písku směr Č.B.) měří se tam 70km/hod.. A kdy? pojede? přes Tábor, tak od Veselí nad Lu?nicí opatrně. Měří se tam s trojno?kou, ta tě vyfotí na 500m, ani o tom neví?. A jak na sil. I/20(přes Písek) tak i na sil. I/3 (přes Tábor), tak pozor na červenou Octávii a na policejní Octávii s radarem(Ta se vět?inou schovává za kamionem a za jízdy měří, kdy? tě vyfotí, tak si tě dojede)
Jedu přes Písek
tak?e díky
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Macek píše: se mi zdá ?e v tě?íně ani jiný přechod nemáme kdy? stojí jen tam Jinak co se stalo ?e u? nestávají naproti tescu jako kdysi? Celkově se mi zdá ?e je v tě?íně nějak moc velký klid, ikdy? třeba jen málo jezdím.
Zámeček v devět dopoledne padnul. Ale pořád se stojí o víkendech mezi 00:30 a 03:00 střídavě Zámeček a Perex
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)