Fik - ,,knedlík"
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
tak to mas tolerantni manzelku kdys ti foti maximalku
spousty bab by reklo tvi blbosti ti nebudu jeste fotit
a nejezdi tak rychle
jinak 220km vic sem to nedal
skusim nekde az nebude provoz az pojedu na chatu za 14 dni 

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
To by nám mohl říct Kuta33.fik píše:Zdravím, jestli mů?u dát malou radu, tak tento týden bych tu,, maximálku,, nezkou?el....je celý týden a? do neděle celorepubliková policejní akce....
To jsem dostal nápad, Kuta by nás měl pravidelně informovat !!!
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
V tom vám asi nepomů?u, u policie je vět?í bordel ne? kdekoliv jinde a ti policajti, kteří nakonec na cestě stojí se to dozví jako poslední
Třeba o téhle akci opravdu nic nevím, uvidím zítra, mám denní 12-ku
Samozřejmě kdy? se něco dozvím předem nenechám si to pro sebe. GPčkáře tady na fóru přece nenechám zbytečně "kostit"

Samozřejmě kdy? se něco dozvím předem nenechám si to pro sebe. GPčkáře tady na fóru přece nenechám zbytečně "kostit"

Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dobry pristup.kuta33 píše:V tom vám asi nepomů?u, u policie je vět?í bordel ne? kdekoliv jinde a ti policajti, kteří nakonec na cestě stojí se to dozví jako poslední![]()

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
bordel u nás je, ale my víme aspoň den dopředu, kde budeme....kuta33 píše:V tom vám asi nepomů?u, u policie je vět?í bordel ne? kdekoliv jinde a ti policajti, kteří nakonec na cestě stojí se to dozví jako poslední![]()
Fiat Grande Punto 3Dv. 1,2 Racing, bíla ambient
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
to je mi jasny dit si delam srandufik píše:pokuty vyřizovat, to by chtělo lidí.....bany píše:fik knedlik je dalsi od tech ....(ti druzí) policistůa ja furt s chanim kdo zame bude vyrizovat pokuty !!!

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
tak jedině kdy? budu vědět o nějaký akci, která bude u nás, tak dám vědět......ty celorepublikových akcí, těch moc není...ale kdy? se o nich dozvím, taky není problém Vás tady informovat.....bany píše:to je mi jasny dit si delam srandufik píše:pokuty vyřizovat, to by chtělo lidí.....bany píše:fik knedlik je dalsi od tech ....(ti druzí) policistůa ja furt s chanim kdo zame bude vyrizovat pokuty !!!

Fiat Grande Punto 3Dv. 1,2 Racing, bíla ambient