Grande Punto
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, tak u? se nemohu zítra dočkat, a? se sejdeme, jen jsem zvědav kolik nás bude, doufám, ?e budeme moci alespoň říci : Bylo nás pět No ale co nového, dneska jsem si byl nechat dolejt olej do mého Punti a co jsem se dozveděl............tak u? jsem mezi Vámi té?, v úterý jdu na výměnu stabilizační tyče, tak u? mi to taky začíná Snad to bude na řízení jen tato závada a nebude to pokračovat.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
Ahoj,
právě jsme objevili s přítelem tyto super stránky příznivců GP, koupili jsme si v únoru 2007 1,3 Multijet 90k merenge a jsme maximálně spokojení, teď se chystáme na dovolenou do Chorvatska, tak ho pořádně projedeme a otestujeme.... , zjistili jsme, ?e byl tenhle víkend srazík, tak ten jsme teda bohu?el propásli, ale na ten pří?tí by jsme se chtěli přijet ukázat.... ,
v?echny příznivce GP moc zdravíme....
právě jsme objevili s přítelem tyto super stránky příznivců GP, koupili jsme si v únoru 2007 1,3 Multijet 90k merenge a jsme maximálně spokojení, teď se chystáme na dovolenou do Chorvatska, tak ho pořádně projedeme a otestujeme.... , zjistili jsme, ?e byl tenhle víkend srazík, tak ten jsme teda bohu?el propásli, ale na ten pří?tí by jsme se chtěli přijet ukázat.... ,
v?echny příznivce GP moc zdravíme....