nemám sporta a kryt mi stačil jen jeden(středovej s aluvlo?kou za 1300kč) a úchyty v ceně asi dvacky splnily dostatečně svůj účel-montá? mi zabrala cca 20min?
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
badalandabad píše:nemám sporta a kryt mi stačil jen jeden(středovej s aluvlo?kou za 1300kč) a úchyty v ceně asi dvacky splnily dostatečně svůj účel-montá? mi zabrala cca 20min?
a o strany prevodovky si to kam chytil hm,?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
badalandabad píše:Nepsal sem kryt převodovky(skladnik u fiatu mi rikal-ze kryt prevodovky jeste na verzi.Ice neviděl)myslel sem bocni malé!:-P;-)
tak v tom případě u? opravdu nevím co jsi myslel, proto?e jestli má? na mysli ty trojúhelníkové pod mlhovky, tak ty dr?í na 1 ?roubu v plastovém podběhu...
jo a skladníka od Fiatu po?li k očnímu nebo rad?í k čertu
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Ano velký překrývá dr?ák (či co to je)podběhu+dva trojúh.z výroby..myslím ze ochrana dostatečná,spís nechápu řečníka vý?e co?e to na krytu kytovali??B-)
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
badalandabad píše:Ano velký překrývá dr?ák (či co to je)podběhu+dva trojúh.z výroby..myslím ze ochrana dostatečná,spís nechápu řečníka vý?e co?e to na krytu kytovali??B-)
badalandabad píše:Ano velký překrývá dr?ák (či co to je)podběhu+dva trojúh.z výroby..myslím ze ochrana dostatečná,spís nechápu řečníka vý?e co?e to na krytu kytovali??B-)
tam rybart tiez nema ten bocny kryt od prevodovky iba ten od motora
zostalo v rodine
aktualne
nekytoval nic len sa mu to dotykalo prevodovky a presne ten kryt mame na mysli
zostalo v rodine
aktualne
popo píše:olso: no ked je motor zohriaty a be?i na volnobech, a sedím v aute, tak občas ?lapnem na plyn aby som vedel či je auto na?tartované, lebo som si často neni istý podža zvuku, či mi náhodou nezdochol motor.
Ne?lapej na plyn a rad?i se podívej na otáčkoměr.Mě to taky zdechavalo kdy? jsem pře?el na gp.