Kryt pod motor
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Model : GRANDE PUNTO (2005-...)
MVS : 199.150.2 1.2 MPI 8V E4 65CV/48KW ACTIVE-5 PORTE-MY. 2008
Typ motoru : M4 1.2 MPI 8V CF4 Varianta : V1 ACTIVE
Motor č. : 5125259 Č. podvozku : 01529216 Č. náhr. dílu : 00533825
46804433 70522/00 PRU?INKA 6ks 19.00
51750548 70522/00 IZOLOVÁNÍ 1ks 852.00
51834786 70522/00 UPEVŇOVACÍ BLOK 6ks 15.00
51846205 38115/00 KRYT 1ks 953.00
Celkem (CZK)2,390.71 s dph
MVS : 199.150.2 1.2 MPI 8V E4 65CV/48KW ACTIVE-5 PORTE-MY. 2008
Typ motoru : M4 1.2 MPI 8V CF4 Varianta : V1 ACTIVE
Motor č. : 5125259 Č. podvozku : 01529216 Č. náhr. dílu : 00533825
46804433 70522/00 PRU?INKA 6ks 19.00
51750548 70522/00 IZOLOVÁNÍ 1ks 852.00
51834786 70522/00 UPEVŇOVACÍ BLOK 6ks 15.00
51846205 38115/00 KRYT 1ks 953.00
Celkem (CZK)2,390.71 s dph
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
s vlastnej skusenosti viem ze na starjeta staci iba kryt spodny a kryt od prevodovky vsetky matky su tam a srutky s podlozkami sa daju kupit aj v zeleziarstve ovela lacnejsie. nic ine tam netreba
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no zbě?ně sem mrkal na je?tě vymydlenej podvozek a spodek motoru z výroby
a doufám ?e nic nepokazím zakoupením jen hlavního středního krytu motoru-doufám ?e klucí/kryty/ na sebe nějak nenavazujou popř.myslíte ?e "střeďák" je dostatečná ochrana před tím hnojem ze silnice? 

\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím v?echny,
tak jsem konečně po dlouhým čtrnáctidenním boji
dal na auto kryt pod motor. V?e začalo v prodejně Fiat, kde jsem si kryt objednal....ptal jsem se na montá? a říkali, ?e to tam stačí jen dát a na?roubovat. Spojovací materiál byl v ceně krytu. Asi po týdnu jsem si kryt z Fiatu vyzvednul.(2 kryty, jeden velkel a druhý kryt byl men?í...tvarově do písmena ,,L,,) Pak má cesta zamířila ke kamarádovi, který má doma zdvi?, tak jsme auto zvedli a ?e tam daný kryt dáme....ale, ale, ale.....
Za boha jsme nemohli přijít na to, jak tam ten kryt dát. Pořád tam něco chybělo a tak. Tak?e jsem opět vyrazil směr servis Fiat s tím, ?e tam chci kryt namontovat....není problém říkali. Objednal jsem se tedy a ve čtvrtek vyrazil opět směr Fiat. Po hodince za mnou při?el mechanik, ?e kdo mi objednával ten kryt, ?e tam chybí je?tě jedna část a spojovací materiál. Tak jsem tedy je?tě zbývající kryt doobjednal a zase jsem se objednal na pátek(včera), ?e u? snad to bude poslední zastávka u Fiatu. V pátek po obědě jsem vyrazil. Objednaný kryt dorazil, byl namontovaný a v?e bylo ok. Pak jsem se ptal mechanika, proč rovnou neobjednali 3 části krytu...říkal, ?e chyba není u nich, ale někde v továrně, kde přijímají objednávky a tak. Pak je?tě dodal, ?e kryt se jako objednává úplně na jiný auto, jeliko? na 1,2 se kryt z pravidla nedává a tak.
Nakonec v?e dobře dopadlo, kryt tam mám....aspoň mi to ve Fiatu v?echno rozumně vysvětlili a tak, tak?e tento článek neberte jako kritiku, ale spí? jako takovej postřeh.....
tak jsem konečně po dlouhým čtrnáctidenním boji

Nakonec v?e dobře dopadlo, kryt tam mám....aspoň mi to ve Fiatu v?echno rozumně vysvětlili a tak, tak?e tento článek neberte jako kritiku, ale spí? jako takovej postřeh.....
Fiat Grande Punto 3Dv. 1,2 Racing, bíla ambient
fik píše:Pak jsem se ptal mechanika, proč rovnou neobjednali 3 části krytu...říkal, ?e chyba není u nich, ale někde v továrně, kde přijímají objednávky a tak. Pak je?tě dodal, ?e kryt se jako objednává úplně na jiný auto, jeliko? na 1,2 se kryt z pravidla nedává a tak.![]()

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
kolik stalo namontovani?fik píše:Zdravím v?echny,
tak jsem konečně po dlouhým čtrnáctidenním bojidal na auto kryt pod motor. V?e začalo v prodejně Fiat, kde jsem si kryt objednal....ptal jsem se na montá? a říkali, ?e to tam stačí jen dát a na?roubovat. Spojovací materiál byl v ceně krytu. Asi po týdnu jsem si kryt z Fiatu vyzvednul.(2 kryty, jeden velkel a druhý kryt byl men?í...tvarově do písmena ,,L,,) Pak má cesta zamířila ke kamarádovi, který má doma zdvi?, tak jsme auto zvedli a ?e tam daný kryt dáme....ale, ale, ale.....
Za boha jsme nemohli přijít na to, jak tam ten kryt dát. Pořád tam něco chybělo a tak. Tak?e jsem opět vyrazil směr servis Fiat s tím, ?e tam chci kryt namontovat....není problém říkali. Objednal jsem se tedy a ve čtvrtek vyrazil opět směr Fiat. Po hodince za mnou při?el mechanik, ?e kdo mi objednával ten kryt, ?e tam chybí je?tě jedna část a spojovací materiál. Tak jsem tedy je?tě zbývající kryt doobjednal a zase jsem se objednal na pátek(včera), ?e u? snad to bude poslední zastávka u Fiatu. V pátek po obědě jsem vyrazil. Objednaný kryt dorazil, byl namontovaný a v?e bylo ok. Pak jsem se ptal mechanika, proč rovnou neobjednali 3 části krytu...říkal, ?e chyba není u nich, ale někde v továrně, kde přijímají objednávky a tak. Pak je?tě dodal, ?e kryt se jako objednává úplně na jiný auto, jeliko? na 1,2 se kryt z pravidla nedává a tak.
![]()
Kolega z práce si taky nechával montovat na GP kryt pod motor v servise FIAT .
Po měsíci se mu v jednom rohu uvolnil . Znovu zajel do servisu a? mu to opraví .
Oprava spočívala v zakytování něčím a přichycení ?roubem .
Po dal?ím měsíci se to opakovalo a dodnes to má na jedné půlce prasklé .
U? to prý vůbec nechce ře?it .

Po měsíci se mu v jednom rohu uvolnil . Znovu zajel do servisu a? mu to opraví .

Grande Punto 5D 1,2 Dynamic - New Orleans blue
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Práce stála 273kčDavids píše:kolik stalo namontovani?fik píše:Zdravím v?echny,
tak jsem konečně po dlouhým čtrnáctidenním bojidal na auto kryt pod motor. V?e začalo v prodejně Fiat, kde jsem si kryt objednal....ptal jsem se na montá? a říkali, ?e to tam stačí jen dát a na?roubovat. Spojovací materiál byl v ceně krytu. Asi po týdnu jsem si kryt z Fiatu vyzvednul.(2 kryty, jeden velkel a druhý kryt byl men?í...tvarově do písmena ,,L,,) Pak má cesta zamířila ke kamarádovi, který má doma zdvi?, tak jsme auto zvedli a ?e tam daný kryt dáme....ale, ale, ale.....
![]()
doobjednaný kryt stál 478Kč
4krát příchytka - 46kč
sečteno podr?eno - 797Kč

a kdy? tomu je?tě připočtu cenu krytu a spojovacího materiálu, co jsem objednával před tím, tak mě celá ta radost vy?la na cca 2000kč.
Fiat Grande Punto 3Dv. 1,2 Racing, bíla ambient
Přesně kvůli tomuto jsem se (alespoň prozatím) koupi plastového krytu vyhnul .....wenca píše:Kolega z práce si taky nechával montovat na GP kryt pod motor v servise FIAT .
Renault Captur 130 HP
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
na sporta staci iba stredovy a bocny od prevodovky pretoze ten od motora tam uz je a tie male trojuholniky tam nemam a ani nechybaju.badalandabad píše:no zbě?ně sem mrkal na je?tě vymydlenej podvozek a spodek motoru z výrobya doufám ?e nic nepokazím zakoupením jen hlavního středního krytu motoru-doufám ?e klucí/kryty/ na sebe nějak nenavazujou popř.myslíte ?e "střeďák" je dostatečná ochrana před tím hnojem ze silnice?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne