Tie lacnejsie menice (do 1000cca) nemaju sinusovy priebeh napatia a viem, ze niektore spinane zdroje (u notebookov napr.) s tym mozu mat problem. Nabijackam by to snad mohlo byt jedno, nie? 3000+ penazi do sinusoveho menica vrazat nemienim
Menic napatia 12V/230V
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Menic napatia 12V/230V
Ahoj, nemate niekto skusenosti s menicmi napatia? Chystame sa na dovolenku, prevazne pod stan a chcem nejako vyriesit nabijanie hlavne fotakov a mobilov a nechce sa mi zhanat specialnu nabijacku do auta pre kazdy spotrebic zvlast...
Tie lacnejsie menice (do 1000cca) nemaju sinusovy priebeh napatia a viem, ze niektore spinane zdroje (u notebookov napr.) s tym mozu mat problem. Nabijackam by to snad mohlo byt jedno, nie? 3000+ penazi do sinusoveho menica vrazat nemienim
GP 1.2 Dynamic 5D (2007), Bolero Red
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menic napatia 12V/230V
ked to ma byt nahrada za 230v co je v zasuvke tak zakonite to musi byt sinusovy priebeh inak ti tam nebude fungovat nic! ja osobne mam s tesca za 1200sk a je do 150watou maximalne 200watou. ale nezabudi ze v GP moze byt pripojenych len 180w a pritom musis mat zapnuty klucik a takyto odber je pre baterku velmi velky cize neodporucam dlho saskovat len na baterke lebo ju vybijes velmi rychlo!Juro píše:Ahoj, nemate niekto skusenosti s menicmi napatia? Chystame sa na dovolenku, prevazne pod stan a chcem nejako vyriesit nabijanie hlavne fotakov a mobilov a nechce sa mi zhanat specialnu nabijacku do auta pre kazdy spotrebic zvlast...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
to jo hele mel sem na mimoni zapnutou lednicku bez motoru zapomel sem na to a za tri hodiny byla v pi.. a auto jen cvakalo...
jinak fotak a mobil se da nabijet pres usb ne?kup si do zapalovace redukcii na USB a mas to jinak ten prevodnik stim skusenosti nemam teda... 
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Re: Menic napatia 12V/230V
Na baterke to nabijat nebudem, ideme skor na taky 'road trip', takze budeme dost jazdit. Nieco tam fungovat musi, inak by to snad nepredavali1nekros1 píše:ked to ma byt nahrada za 230v co je v zasuvke tak zakonite to musi byt sinusovy priebeh inak ti tam nebude fungovat nic! ja osobne mam s tesca za 1200sk a je do 150watou maximalne 200watou. ale nezabudi ze v GP moze byt pripojenych len 180w a pritom musis mat zapnuty klucik a takyto odber je pre baterku velmi velky cize neodporucam dlho saskovat len na baterke lebo ju vybijes velmi rychlo!
Usb nabijacku mam, ale z toho nabijem tak telefon a navigaciu, baterky do fotakov uz nie..bany píše:kup si do zapalovace redukcii na USB a mas to jinak ten prevodnik stim skusenosti nemam teda...
Ok, aspon jedna pozitivna skusenost mi staci, ja som optimistaTommy píše:Já byl loni v Norsku a nabíjeli jsme mobily, fo?áky a v?e OK
Nejaky vyberiem, vyskusam a potom napisem.
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no ja som bol na prehliadke hradu asi 2,5hodiny a chladnicka stale frcala a potom bezproblemou nastartoval..bany píše:to jo hele mel sem na mimoni zapnutou lednicku bez motoru zapomel sem na to a za tri hodiny byla v pi.. a auto jen cvakalo...jinak fotak a mobil se da nabijet pres usb ne?kup si do zapalovace redukcii na USB a mas to jinak ten prevodnik stim skusenosti nemam teda...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
Nakoniec som kupil toto:
http://www.softcom.cz/produkt/4world-na ... i/?flist=1
Male, skladne, ma to aktivny vetrak, takze to trochu sumi, ale zmesti sa to do priehradky a kabel k zapalovacu sa da vyviest jej zadkom, takze to nepocut.
Fungovalo to 2 tyzdne v kuse bez problemov a hlavne to ma okrem klasickej zastrcky este USB port navyse, takze sa dala nonstop nabijat navigacia/mobil + nieco dalsie.
http://www.softcom.cz/produkt/4world-na ... i/?flist=1
Male, skladne, ma to aktivny vetrak, takze to trochu sumi, ale zmesti sa to do priehradky a kabel k zapalovacu sa da vyviest jej zadkom, takze to nepocut.
Fungovalo to 2 tyzdne v kuse bez problemov a hlavne to ma okrem klasickej zastrcky este USB port navyse, takze sa dala nonstop nabijat navigacia/mobil + nieco dalsie.