.bany píše:zrovna pred hodkou sem se pokousel posilat na gpfans svoje auto ale seznam odmita mail poslat prej mam spatnou adresu,nejde to skousel sem to nekolikrat
pridavam este jednu fotecku kde je uz aj spinave okienko aby ste videli ako chodi stierac.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
.bany píše:ok dekuji ti jinak nejde to skusim to jeste vecer jinak nevim...tak sem to skousel znova porad nic furt mam MAILER-DAEMON@seznam.cz : )
Zkou?el jsem Ti poslat mail a také to nejde. Ale na gpfans mi včera při?ly fotky s popisem od Macka, tak?e chyba musí být někde u Tebe. Zkus to z jiné adresy.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
.bany píše:ok dekuji ti jinak nejde to skusim to jeste vecer jinak nevim...tak sem to skousel znova porad nic furt mam MAILER-DAEMON@seznam.cz : )
Zkou?el jsem Ti poslat mail a také to nejde. Ale na gpfans mi včera při?ly fotky s popisem od Macka, tak?e chyba musí být někde u Tebe. Zkus to z jiné adresy.
tak sem si zalozil na centrumu schranku a nic pise to ze ma fans plnou schranku bud neumim posilat maily,coz pochybuju : ) a nebo nevim...kazdopadne uz nato se..
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
FIKovi budu nechávat dělat samolepky GP FANS.
Kdy? u? budu v tom, má je?tě někdo zájem? Své případné po?adavky mi směřujte do 2.srpna 2009
Velikosti, způsoby nalepení, ceny - viz mé předchozí příspěvky.
P.S Pro Lukina a Banyho mám po jedné samolepě "zvenčí" u? doma.
Naposledy upravil(a) Dušan dne stř črc 29, 2009 16:43, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:FIKovi budu nechávat dělat samolepky GP FANS.
Kdy? u? budu v tom, má je?tě někdo zájem? Své případné po?adavky mi směřujte do 2.srpna 2009
Zdravím v?echny,
tak samolepku jsem nalepil, v?e ?lo v pohodě...je?tě jednou díky a o víkendu přidám foto....
Zdravím v?echny,
tak samolepku jsem nalepil, v?e ?lo v pohodě...je?tě jednou díky a o víkendu přidám foto....
zdravim aj ja by som mal zaujem o nalepku ak sa daaa
Zdravím v?echny,
zdravim aj ja by som mal zaujem o nalepku ak sa daaa
Tak řekni Du?anovi, ten mi samolepky udělal....myslím, ?e Ti je taky udělá....
Nová nabídka samolepek GP FANS pro nové příznivce GP-ček (členů a fóristů)
1 velká samolepka o rozměru 25 x 6 cm vychází na 36 Kč bez po?tovného
1 malá samolepka o rozměru 15 x 3,5 cm vychází na 22 Kč bez po?tovného
Zájemci, napi?te mi prostřednictvím soukromé zprávy zde na fóru:
1) o kolik kusů kterého rozměru máte zájem,
2) jestli k nalepení zevnitř či zvrchu na sklo
Pokud máte fólii na zadním sklu, doporučuji malou nálepku k nalepení zvrchu - vejde se mimo plochu stíranou zadním stěračem.
UZÁVĚRKA OBJEDNÁVEK 22.11.2009