dnes..spoza brna.....cca 200km spotřeba 8.2 ale udělal jsem to do brna za 1hodku a 28minut...a dokonce jsem se pozdavil s grandákem... a myslím ?e to byl macek....
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
benja píše:dnes..spoza brna.....cca 200km spotřeba 8.2 ale udělal jsem to do brna za 1hodku a 28minut...a dokonce jsem se pozdavil s grandákem... a myslím ?e to byl macek....
a nebyl sem dneska udělal eko jízdu podle předpisů za 4,5 dle PP
benja píše:dnes..spoza brna.....cca 200km spotřeba 8.2 ale udělal jsem to do brna za 1hodku a 28minut...a dokonce jsem se pozdavil s grandákem... a myslím ?e to byl macek....
mel bys svymu PP domluvit kladivem at mluvi pravdu, ja mu domluvil a uz nelze ... stale za 7/100
mel bys svymu PP domluvit kladivem at mluvi pravdu, ja mu domluvil a uz nelze ... stale za 7/100
Macek píše:
asi to má? rozbité
spí? ne... bych si měl rozbít nohu abych jí odlehčil...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Dnes osobny rychlostny rekord. Dole kopcom kolko to dalo. Nieco cez 180km/h tachometrovych a 172km/h podla GPS. Potom som uz musel brzdit aby som nevbehol do obce 120km/h.