Žárovky H4

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

asi ti řeknou ?es na ní ?mátnul ale chápu tě-?el bych reklamovat taky...
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

misha píše:
Jarou? píše:
misha píše: Tu osramku nemuzes reklamovat?
Zkus to.. :lol: :lol: :lol:
osobni zkusennost?

po 3 mesicich beznym uzivanim nemuze zarovka umrit, jestli ano, pak je to vyrobni vada a musi ji zreklamovat. Myslim ze GP, ostatne jako vsechna nova auta, ma prepetovou ochranu.

zajimalo by me tedy, jak argumentuji pro neuznani reklamace.
?ivotnost ?árovky je přeci udávana v hodinách. Jak bude? dokazovat, ?e jsi na ni nesvítil ty 3 měsíce 24 hodin denně??? Navíc na obalu ?árovek Osram Night Breaker je přímo od výrobce upozornění na ni??í ?ivotnost v porovnání se standartní H4...

A je?tě dal?í věc: zkus se v?ít do role prodejce, za kterým dorazí zákazník s tímto problémem... "mám mu věřit, ?e zrovna TATO ?árovka byla koupena u mě...? , ?e nepřinesl nějakou starou vypálenou a tvrdí, ?e ?ila jen 3 měsíce....." Zkrátka u takovéhoto spotřebního zbo?í asi nejde 100% prokázat spojitost s nákupem v konkrétním obchodě, snad podle obalu, ale do něj narve? co chce?...

U? jsem to v tématu psal dřív, ?ivotnost ?árovky je třeba měřit počtem najetých km, proto?e někdo najde 10000 km za 2 roky a ?ivotnost ?árovky se mu zdá v pořádku a dal?ímu, který najede těch 10000 km za 3 měsíce, přijde tato doba ?ivotnosti naprosto nepřijatelná.

Osobně pou?ívám Philips Extreme power, sada mi vydr?í cca 1 rok, co? u mě dělá nájezd kolem 25 000 km. Z mého pohledu solidní ?ivotnost a dobrý poměr cena/výkon
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... tak to já bych ty extrémy mohl mít dost dlouho,pou?ívám je jen večer a za ?patných povětrnostních podmínek - jo svítí je?tě o kus lépe jak nightbreakery :wink:
Obrázek
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

dnes mi při poskakování a drnčení po brně ode?el pravý NB....tak?e na dojezd jsem vlo?il původní H4..taková bludička.... no nic.. tak jsem nahodil novou sadu....NB a ten levý je do foroty... :lol: :lol:
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

benja píše:dnes mi při poskakování a drnčení po brně ode?el pravý NB....tak?e na dojezd jsem vlo?il původní H4..taková bludička.... no nic.. tak jsem nahodil novou sadu....NB a ten levý je do foroty... :lol: :lol:
.... :lol: začni se pomalinku loučit s tím levým. Viděl bych jeho odchod někdy na čtvrtek - pétek... :lol:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
excaliber
Návštěvník

Příspěvek od excaliber »

... Laughing začni se pomalinku loučit s tím levým. Viděl bych jeho odchod někdy na čtvrtek - pétek... Laughing
...tak tak, mne niekedy na jar odisli obidva NB v priebehu asi 8 dni...
Teraz v lete este stale mam bludicky, ale na jesen uz kupim nove H4ky, vyskusam tie Phillipsy.
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
misha
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misha »

jestli se ty NB vysypou za par mesicu, tak jdu do xenonu, nemam naladu kupovat co rok zarovky za 800...
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Tak budes kupovat vybojky za dvojnasobek.
Obrázek
misha
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misha »

Teddy86 píše:Tak budes kupovat vybojky za dvojnasobek.
ano, ale predpokladam v trochu delsich intervalech
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

konecne spravny pristup :-D len treba kupit dobre xenony ne dake smejdaky potom to svieti do oci alebo sa odsere starter. ja co mam moje tam uz ich mam 9000km t.j. 4mesiace este som ich mal tusim mesiac aj na cervenom + jedna havaria a stale drzia dam vediet dokedy. a zatial som s nimi max spokojny a vsetci co sedeli po tme u mna v aute tiez.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

Jarou? píše:
benja píše:dnes mi při poskakování a drnčení po brně ode?el pravý NB....tak?e na dojezd jsem vlo?il původní H4..taková bludička.... no nic.. tak jsem nahodil novou sadu....NB a ten levý je do foroty... :lol: :lol:
.... :lol: začni se pomalinku loučit s tím levým. Viděl bych jeho odchod někdy na čtvrtek - pétek... :lol:
levý svítí a pravý u? také... byla nasazená nová sada NB,, levý zůstal jako rezerva.... myslím ?e cena NB se u? ře?ila.. investice do dobrých Hčtyřek se myslím vyplatí a ani zadaleka nestojí tolik co náv?těvy kulturních zařízení a utrácení za jiné neřesti... kuřáci a pivaři spočítejte si kolik utratíme za todle...já mohu z ledovým klidem říct ač to není nic chválihodného tak kdy? se v pátek zadaří tak jsem schopný prosedět i dvě balení NB..,ale neberu to jako vyhozené peníze.. čili citacím a hlá?kám typu NB jsou drahé ,nahovno a připrav se na ka?doroční nákupy mě nechávají chladným...

a navíc... v noci s nima vidím.. a dálkové jsou přímo ú?asné..je to jako ve dne.. :lol: :lol:
misha
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misha »

benja píše: levý svítí a pravý u? také... byla nasazená nová sada NB,, levý zůstal jako rezerva.... myslím ?e cena NB se u? ře?ila.. investice do dobrých Hčtyřek se myslím vyplatí a ani zadaleka nestojí tolik co náv?těvy kulturních zařízení a utrácení za jiné neřesti... kuřáci a pivaři spočítejte si kolik utratíme za todle...já mohu z ledovým klidem říct ač to není nic chválihodného tak kdy? se v pátek zadaří tak jsem schopný prosedět i dvě balení NB..,ale neberu to jako vyhozené peníze.. čili citacím a hlá?kám typu NB jsou drahé ,nahovno a připrav se na ka?doroční nákupy mě nechávají chladným...

a navíc... v noci s nima vidím.. a dálkové jsou přímo ú?asné..je to jako ve dne.. :lol: :lol:
Já ani nekouřím ani nechlastám (kdy? u? tak 4-5 pivek za 150 1x za měsíc) tak?e dát 400 kola za ?árovky, u kterých je doba trvanlivosti závyslá na náhodných faktorech, je zbytečný luxus. Jednou jsem to zkusil, zatím měsíc svítí :) Pokud prasknou do roka, po druhé u? je zkou?et nebudu
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Tak jsem konečně dal i na Abartha Philips Extreme Power a zase v noci vidím :-)

Kdy? jsem to měnil, tak jsem rozsvítil s tím, ?e v jednom světle byla původní ?árovka (GE) a v druhém Extreme Power, vypadalo to, jako kdy? jedno světlo jede na 6 voltů (GE) a druhé s EP na 12 voltů :-) otolik jasněj?í a bělej?í to světlo je..... na silnici odhaduju nejmíň +20 m viditelnost....

Xenony do světel GP nepatří, tak je tam cpát nebudu....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Honzus píše:Tak jsem konečně dal i na Abartha Philips Extreme Power a zase v noci vidím :-)

Kdy? jsem to měnil, tak jsem rozsvítil s tím, ?e v jednom světle byla původní ?árovka (GE) a v druhém Extreme Power, vypadalo to, jako kdy? jedno světlo jede na 6 voltů (GE) a druhé s EP na 12 voltů :-) otolik jasněj?í a bělej?í to světlo je..... na silnici odhaduju nejmíň +20 m viditelnost....

Xenony do světel GP nepatří, tak je tam cpát nebudu....
Gratuluju k výběru H4 :D Uvidí?, ?e bude? nadmíru spokojený.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

nevím proč,ale dneska mi ode?ly oba dva NB najednou!!!! :( podotýkam ?e u? skoro v noci
Odpovědět