A tie elektrony vyzeraju brutalne, uz sa tesim

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Co se toho kufru týká, nehodnotím Bravo (malý velký) pro mě je malý. A navíc Octavia je ve stejné třídě a kufr má vět?í. Ale nejsem fanda Octavie i kdy? je pravda, ?e jsem o ní uva?oval a nakonec zvítězilo celé auto ne jen půlka.stanley píše:Robbert: s tym kufrom si to snad nemyslel vazne, vacsi kufor v triede ma jedine Honda Civic a aj to kvoli umiestneniu palivovej nadrze pod predne sedacky..
Ja si myslim, ze aj ked ma Bravo len jednoduchu zadnu napravu, odskakovanie zadku nie je az take zle.. Zato dizajn, dobry motor, kvalitu interieru, prvky vybavy a vybornu cenu mu nikto nemoze zobrat, a to v tej recenzii spomenute nebolo.
no len oproti papierovemu cenniku nikde neviem najst ten upozornovac prejdenia plnej ciary?stanley píše:konecne funguje konfigurator na nove Bravo:
http://www.fiat.sk/bravo-sestava/
to cervene, co parkuje v Petrzalke je asi moje, resp. druhe som nevidel. A co sa tyka emocii, tu sa nezhodnemenal píše:videl som uz par brav s civilnymi znackami po Bratislave. pri praci parkuje modre a cervene v Petrzalke. hmm... nie je to tak silne emocne, ako moj leon