dony píše:... zdar Jarou?i beru to zpět,dneska mi PP ukázal na desetinu přesně spotřebu dle dotankování
... stále jezdím za 6.5l a to se omezuju pouze při rozjezdech,jinak jezdím jak jsem zvyklej
děkuji ti náčelníku, ?e jsi se mě zastal Vypadá to tak, ?e z jiné planety bude misha
to misha: peace ohledně handrkování, ?e jednomu to jezdí za 5,6 a druhému za 5,79 na to jsou "odborníci" z řad majitelů dehtových koncernů
fajn Hele, ja kdyz jezdim eko, tak to skoro sedi, rek bych tak +0,2l/100 real vs PP, ale jakmile auto prohanim nebo je zima, tak se lisim i o 0,7l/100. Ja to vzdy mohu srovnat jen se superbem v TDIcku, s benzinem bohuzel ne. V zadnem pripade jsem to nechtel pausalizovat, byt jsem to tak asi podal.
Tak překrásný týden strávený na Slovensku kolem ?iliny - výlet čachtice, orava apod.Celkem ujeto ve čtyřech dospělých lidech 1100km, z toho asi 300km s totálně naplněným autem bagá?í-prostě si GP zkusilo co to je vést zátě? . Konečná spotřeba pro mě krásných 5,8 l/100km.Stoupání na Makov s nalo?eným autem na 3trojku ale svi?ně i do těch vraceček. Mám z toho auta čím dál lep?í dojem!
caute som tu novy. puntika vlastnim cca 10 dni. uz som mnou stihol absolvovat dovolenku do chorvatska a spat pri odchode mal na tachaci nabehaných 320km a po návrate spat 2085km a celková primerna spotreba cinila krasnych 4,5l na nezabehnutý motor myslim ze super. inak na ceste do splitu cez stredozem som sa dostal na priemernu 4,0l ale v kampe som mal pustený motor asi 3 hodiny kvoli dobitiu baterie lebo mi bezala autochladnicka a spotreba sa dvihla na 5,1 ale po ceste domov po dialnici sa ustalila na 4,5 konecných... cize z autickom som velmi spokojny... inak je to 1,3 mjt 3d biely racing výbava + tempomat a dazdový senzor
diky pokusim sa zapajat do fora ale zatial moc skusenosti nemam a na konci som napisal 1,3 mjt 3d biely racing výbava + tempomat a dazdový senzor a este 12v zasuvka v kufri
GP 1,3 MJT 75k 3D Biely výbava: Racing + tempomat a da?dový senzor r.v.2009
PsychX píše:diky pokusim sa zapajat do fora ale zatial moc skusenosti nemam a na konci som napisal 1,3 mjt 3d biely racing výbava + tempomat a dazdový senzor a este 12v zasuvka v kufri
krasna spotreba vzdycky mi malem slza ukapne jak vidim, ze nekdo umi jezdit pod 5 litru a ja jsem rad, kdyz se vlezu pod 8l/100
PsychX píše:caute som tu novy. puntika vlastnim cca 10 dni. uz som mnou stihol absolvovat dovolenku do chorvatska a spat pri odchode mal na tachaci nabehaných 320km a po návrate spat 2085km a celková primerna spotreba cinila krasnych 4,5l na nezabehnutý motor myslim ze super. inak na ceste do splitu cez stredozem som sa dostal na priemernu 4,0l ale v kampe som mal pustený motor asi 3 hodiny kvoli dobitiu baterie lebo mi bezala autochladnicka a spotreba sa dvihla na 5,1 ale po ceste domov po dialnici sa ustalila na 4,5 konecných... cize z autickom som velmi spokojny... inak je to 1,3 mjt 3d biely racing výbava + tempomat a dazdový senzor
autobaterka ti chladnicku kludne vydrzi tahat celu noc a rano dopohody nastartujes. uz to mam odskusane x krat
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
PsychX píše:diky pokusim sa zapajat do fora ale zatial moc skusenosti nemam a na konci som napisal 1,3 mjt 3d biely racing výbava + tempomat a dazdový senzor a este 12v zasuvka v kufri
V?ak já se taky na výbavu neptám, já ti za ten výběr tleskal
kdybych se ptal je tam,
ale já tam dal
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
PsychX píše:caute som tu novy. puntika vlastnim cca 10 dni. uz som mnou stihol absolvovat dovolenku do chorvatska a spat pri odchode mal na tachaci nabehaných 320km a po návrate spat 2085km a celková primerna spotreba cinila krasnych 4,5l na nezabehnutý motor myslim ze super. inak na ceste do splitu cez stredozem som sa dostal na priemernu 4,0l ale v kampe som mal pustený motor asi 3 hodiny kvoli dobitiu baterie lebo mi bezala autochladnicka a spotreba sa dvihla na 5,1 ale po ceste domov po dialnici sa ustalila na 4,5 konecných... cize z autickom som velmi spokojny... inak je to 1,3 mjt 3d biely racing výbava + tempomat a dazdový senzor
autobaterka ti chladnicku kludne vydrzi tahat celu noc a rano dopohody nastartujes. uz to mam odskusane x krat
a so zapnutym klucom alebo bez ???
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
a so zapnutym klucom alebo bez ???
jasne ze bez kluca
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite