Autorádio a vše okolo něj

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Jaké máte autorádio

Originál s CD
85
43%
Originál s CD a MP3
47
24%
Dodatečně pořízené s kaze?ákem
0
Žádná hlasování
Dodatečně pořízené s CD
3
2%
Dodatečně pořízené s CD a MP3
31
16%
Originál s blue and me
33
17%

Celkem hlasů: 199

Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

To: 1nekros1 to 2DIN radio se tam podle mne nevleze. Je tam na nej malo mista.
Obrázek
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

Teddy86 píše:To: 1nekros1 to 2DIN radio se tam podle mne nevleze. Je tam na nej malo mista.
je to mozne tedy musim to odmerat presne to vnutro ale ked vyberies radio je tam dost velky plac pod radiom no kazdopadne najprv to budem merat :-D
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
milos79
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos79 »

Ondrs píše:... Prece jen u Fiatu ty radia tvori s palubkou takovej celek. :)
svata pravda, a hlavne trosku esteticnosti a samozrejme rovnake podsvietenie jak budiky, nemohol by som to prekusnut abych to tam mal jak na kolotococh..
ja som sa vydal cestou zohnat origo radio, ale vyskytli sa problemy, ktore nevyriesi ani fiat, tak dufam ze po 3 tyzdnoch bude radio aj hrat, poreferujem po vikende ako som dopadol na odkodovani
GP 5D, Active+ICE 1.2 biela ambient
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

dnes sem vyzkou?el v_implantovat mé sony mp3+tuner+odnímatelný kryt a jak jinak ne? exotik podsvícení....samoinstalace proběhla bez sebemen?ích problémů..chlapci -díky ?e jste se nemýlili,vypadá to skvěle a montá? zvládne i zoufalec-díky také talo?ům hezky to s tou předpřípravou poře?ili :D :!:
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice -> Obrázek
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

badalandabad píše:dnes sem vyzkou?el v_implantovat mé sony mp3+tuner+odnímatelný kryt a jak jinak ne? exotik podsvícení....samoinstalace proběhla bez sebemen?ích problémů..chlapci -díky ?e jste se nemýlili,vypadá to skvěle a montá? zvládne i zoufalec-díky také talo?ům hezky to s tou předpřípravou poře?ili :D :!:
ved to bolo koli tomu aj tak robene aby to zvladol kazdy.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Zde neco pro ty co vymenili origo radio za jine.

http://www.levnealarmy.cz/eshop/externi ... -2006.html
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy86 píše:Zde neco pro ty co vymenili origo radio za jine.

To je pomalu dra??í ne? autoradio :shock: :D
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Du?an píše:
Teddy86 píše:Zde neco pro ty co vymenili origo radio za jine.

To je pomalu dra??í ne? autoradio :shock: :D
To jo ale nekdo to mozna oceni. 8)
Obrázek
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Nevíte někdo, kolik stojí origo? rádio do GP s ovládáním na volantu? Omlouvám se, pokud se to tady u? ře?ilo, ale příspěvků je tolik, ?e nemám chu? a v NETu jsem taky nic nena?el.
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

to stoji volant + radio a prislusenstvi takze to nezaplatis volant bude min za 10 radio to sami takze si nech zajit chut bych tak rek :D ...pokud to nemas origo kup si normalni radio a mas to v klidu bez problemu...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

.bany píše:to stoji volant + radio a prislusenstvi takze to nezaplatis volant bude min za 10 radio to sami takze si nech zajit chut bych tak rek :D ...pokud to nemas origo kup si normalni radio a mas to v klidu bez problemu...
Sorry, Banny, tzn., ?e neexistuje koupit např. v prodejně Fiatu jen to rádio na daný typ vozu, zasunout do díry :oops: a hrát? V?dy? chci nahradit jen chybějící originál rádia stejným novým!
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

pokud chces i ovladani na volantu tak ne pac volant ma v sobe zabudovane ovladani,je tam nejaka chytra krabicka jeste a pokud koupis origo radio tak pokud si prectes tohle tak uvidis ze to tak jednoduchy nejni ale je mozny ze budes mit stesti...
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... sc&start=0
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

.bany píše:pokud chces i ovladani na volantu tak ne pac volant ma v sobe zabudovane ovladani,je tam nejaka chytra krabicka jeste a pokud koupis origo radio tak pokud si prectes tohle tak uvidis ze to tak jednoduchy nejni ale je mozny ze budes mit stesti...
Mo?ná má? pravdu, ale dneska mi ve Fiat prodejně v Ostravě řekli, ?e rádio se dá podle VINu objednat (cena a? 16000 podle verze) a bude fungovat i ovládání na volantu. Prý by mi to tam v servisu udělali. Nevím, nedělám chytrého, posílám dál, co jsem sly?el.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

JardaK. píše:
.bany píše:pokud chces i ovladani na volantu tak ne pac volant ma v sobe zabudovane ovladani,je tam nejaka chytra krabicka jeste a pokud koupis origo radio tak pokud si prectes tohle tak uvidis ze to tak jednoduchy nejni ale je mozny ze budes mit stesti...
Mo?ná má? pravdu, ale dneska mi ve Fiat prodejně v Ostravě řekli, ?e rádio se dá podle VINu objednat (cena a? 16000 podle verze) a bude fungovat i ovládání na volantu. Prý by mi to tam v servisu udělali. Nevím, nedělám chytrého, posílám dál, co jsem sly?el.
Pokud koupí? základ Activ, tak tem je pouze příprava pro radio. Na volantu není ani ovládaní. Tam si mů?e? tak maximálně dokoupit jakékoliv rádio. V případě, ?e koupí? jakoukoliv jinou verzi GP, tak tam je v?ude rádio (min s CD) v základu a nemusí? nic ře?it. :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Jarou? píše:
JardaK. píše:
Pokud koupí? základ Activ, tak tem je pouze příprava pro radio. Na volantu není ani ovládaní. Tam si mů?e? tak maximálně dokoupit jakékoliv rádio. V případě, ?e koupí? jakoukoliv jinou verzi GP, tak tam je v?ude rádio (min s CD) v základu a nemusí? nic ře?it. :wink:
No jo, Jarou?i, neřekl jsem v?echno! Dnes jsem v TipCarsu na?el jednoho modrého GP za 165000 a? někde od Kutné Hory, který je dost dobře vybavený (senzor de?tě, PP, tempomat atd.), ale má vykuchané rádio - zbyla po něm jen díra. Nechápu sice, na co to kdo měl, ale je to tak, no a kdy? mám semtam neodolatelnou chu? u? GP vlastnit, tak bych v té chvíli slevil i ze svých zásad a místo 400 tis. bych dal za star?í třeba jen 165 tis. (které bych s pomocí bo?í nějak dal dohromady) jen, abych ho u? měl!
Odpovědět