Alfa Romeo
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak mi to se?ralo dlouhej příspěvek, tak ve stručnosti znova.....
milo?i, je to názor ka?dýcho, dle osobního vkusu....
Ohledně GP, ano je krásný, elegantní, lehce sportovní a nadčasový....
Ale pak je tu MiTo, chápu, ?e předkem se nemusí trefit do vkusu ka?dýmu (ale díky za to), ale pak musim říct, a to GP designově miluju, ?e boční siluetou a hlavně zadním pohledem MiTo válcuje ve?kerou konkurenci v B segmentu neskutečně brutálním způsobem. Zadobok, to je naprosto uhrančivě krásnej pohled na MiTo. V těvhto směrech je MiTo o kus před GP a generace před v?ema ostatníma.....
P.S. BTW u nás v ulici si nějkej pomatenec koupil novou Fiestu v bílý barvě a na rovinu, to auto u mně aspiruje ne pozici nejhnusněj?ího hatch
backu B segmentu (pravda F II jen tak někdo neohrozí ) . Je to vysoká, neforemná, úzká kýčovitá brambora, a interiér ala čínský mobil to jen dovr?uje. V té bílé je to opravdu odstra?ující případ, jak NE. Já to snad nafotím.....
milo?i, je to názor ka?dýcho, dle osobního vkusu....
Ohledně GP, ano je krásný, elegantní, lehce sportovní a nadčasový....
Ale pak je tu MiTo, chápu, ?e předkem se nemusí trefit do vkusu ka?dýmu (ale díky za to), ale pak musim říct, a to GP designově miluju, ?e boční siluetou a hlavně zadním pohledem MiTo válcuje ve?kerou konkurenci v B segmentu neskutečně brutálním způsobem. Zadobok, to je naprosto uhrančivě krásnej pohled na MiTo. V těvhto směrech je MiTo o kus před GP a generace před v?ema ostatníma.....
P.S. BTW u nás v ulici si nějkej pomatenec koupil novou Fiestu v bílý barvě a na rovinu, to auto u mně aspiruje ne pozici nejhnusněj?ího hatch
backu B segmentu (pravda F II jen tak někdo neohrozí ) . Je to vysoká, neforemná, úzká kýčovitá brambora, a interiér ala čínský mobil to jen dovr?uje. V té bílé je to opravdu odstra?ující případ, jak NE. Já to snad nafotím.....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Mne sa mito vežmi páči v realu, v taliansku som ich niekožko videl, no z čoho som bol najviac sklamaný, nevidel som jediného abartha Som čakal, ?e ich tam bude lieta? dos?, ale ani jeden !
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nale, stálo by za to ale zmínit
1. fotka je render na PC, jen malůvka, nicméně je pěkná, to ano
2. podvozek ne, ?e Alfa bude mít jako Chrysler, ale naopak a platforma to bude C-EVO s prodlou?eným rozvorem, C-EVO bude mít premiéru na Milanu, vepředu modifikované McPhersony, vzadu multilink mo?nost 4x4 atd...
1. fotka je render na PC, jen malůvka, nicméně je pěkná, to ano
2. podvozek ne, ?e Alfa bude mít jako Chrysler, ale naopak a platforma to bude C-EVO s prodlou?eným rozvorem, C-EVO bude mít premiéru na Milanu, vepředu modifikované McPhersony, vzadu multilink mo?nost 4x4 atd...
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Musim se pridat. Vcera jsem videl 2 Mitka..jedno bile..pekny, ale spinavy a pak krasny nalesteny cerny. Vypadalo naprosto PARADNE!! Skoda jen te cenovky za slusne vybaveny MiTo. Za Puntu bych ho vymenil. Naprosto zeru ty bezramovy okna.
Taky jsem vcera z trolejbusu videl cervenou Breru..taky moc moc pekny, div jsem si krk neukroutil.
Taky jsem vcera z trolejbusu videl cervenou Breru..taky moc moc pekny, div jsem si krk neukroutil.
Fiat GP 1.4 16V Sport, barva orange aneb mandarinka
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto bych si nechal líbit.... wouuuuuu... ňamňam
http://news.auto.cz/frankfurt-2009/alfa ... verde.html
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
noooo tak to uz hej prekrasne mito s este krajsim motorom a velmi dobopu spotreebouHonzus píše:Tak toto bych si nechal líbit.... wouuuuuu... ňamňam
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba