a to ani nemluvím o přístupu servisu a jejich neschopnosti.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Je to práce asi na půl hodiny a od té doby mám klid. Srát na servis, stejně to neudělaj pořádně.Jarou? píše:Pro v?echny co jim hlučí ventilátor:![]()
4) Dnes jsem to udělal, namazal kluzné lo?isko motorku, prostříkl sprejem na elektrické kontakty kolektor a uhlíky a namontoval zpět. Výsledek je super, ventilátor si jen ti?e vrní jako kdy? byl nový![]()
![]()
![]()
Práce asi na 40 minut.
dony píše:... tak Jarou?ku,mám u Tebe objednáno - 1. promazání ventilátoru, 2. plechové čudo na odpočívadlo levé nohy, 3. bulletin vstupního ústrojí klimatizace kokpitu
... THX
...akorát narvat tam ruce je porod. zhora tě ře?e plech pod předním sklem a zespod plech přepá?kyJirka píše:Jarou?:k něčemu podobnému jsem se taky chystal ted to aspon vydim v realu, je to perfektní
..a? se klidně sbírá, nevadí to a jednou za čas je dá sítko strhnout a nalepit nové. Práce na chviku.kuta33 píše:Jarou?i nechci zbytečně rýpat, taky jsem nad tím uva?oval, kdy? jsem viděl tu první fotku bez tvojeho zlep?ováku. Bude to velká pomoc. Nebylo by lep?í překrýt ten vstup zvrchu, takhle se časem bude na sí?ce a hlavně v té misce bordel sbírat. Kdyby tak pasovala nějaká krabička. Rama nebo podobně, prořezat, olepit sí?kou a ?ikovně nasadit.