Macek píše:http://www.carattuningparty.sk/
1nekros1: pokud mi to vyjde a bude hezky tak se snad potkáme, mo?ná bych chtěl jentak zkusit i ten slalom pokud by vy?lo
jasne ja pojdem tiez na slalom uz sa an tesim to bola parada minuly rok..
tak to budeme mít aspoň dobré srovnání, proto?e bych řekl ?e s tou 1,4kou budeme poslední četl sem někde o nějaké předregistraci na ten slalom neví? o tom něco?
Macek píše:http://www.carattuningparty.sk/
1nekros1: pokud mi to vyjde a bude hezky tak se snad potkáme, mo?ná bych chtěl jentak zkusit i ten slalom pokud by vy?lo
tak to budeme mít aspoň dobré srovnání, proto?e bych řekl ?e s tou 1,4kou budeme poslední četl sem někde o nějaké předregistraci na ten slalom neví? o tom něco?
posledny urcite nie minuly rok som mal najazdenych 3000km a bol som na 19stom mieste s 36 do kubaturi 1400ccm
takze ocakavam ze sa zlepsim
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:
posledny urcite nie minuly rok som mal najazdenych 3000km a bol som na 19stom mieste s 36 do kubaturi 1400ccm
takze ocakavam ze sa zlepsim
aha tak to bych teda nečekal. Tak rychle zají?děj motor a? obsadíme nějaké ty pozice
no neocakavam ze budem mat viac ako 5000km ale aj tak na slalom pojdem. treba trosku rozcvicit puntika.inak 250sk bolo prihlasenie a mozes sa prihlasit pohode aj tam ale nebudes mat vela terminou na zapis mi zme prisli o 9tej a az o 12:15 som isiel na rad
zostalo v rodine
aktualne
1nekros1 píše:no neocakavam ze budem mat viac ako 5000km ale aj tak na slalom pojdem. treba trosku rozcvicit puntika.inak 250sk bolo prihlasenie a mozes sa prihlasit pohode aj tam ale nebudes mat vela terminou na zapis mi zme prisli o 9tej a az o 12:15 som isiel na rad
by nebylo ?patné abychom jeli za sebou, ale jinak mi čekání nějak moc nevadí
1nekros1 píše:no neocakavam ze budem mat viac ako 5000km ale aj tak na slalom pojdem. treba trosku rozcvicit puntika.inak 250sk bolo prihlasenie a mozes sa prihlasit pohode aj tam ale nebudes mat vela terminou na zapis mi zme prisli o 9tej a az o 12:15 som isiel na rad
by nebylo ?patné abychom jeli za sebou, ale jinak mi čekání nějak moc nevadí
no to ti poviem ked tam budes cakat na slnku no jasne sak pokukam ich stranku a napisem sem.
zostalo v rodine
aktualne
uvidime ci daky slovac pojde kubenko popo pojdete? ale jedine ked katy objedna dobre pocasie
zostalo v rodine
aktualne
1nekros1 píše:uvidime ci daky slovac pojde kubenko popo pojdete? ale jedine ked katy objedna dobre pocasie
No ak by ste vybavili dobre pocasie, tak by sme aj isli, len sa musim s polovickou dohodnut, lebo v septembri tam mame vela oslav a neviem coho vsetkeho.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
no loni to pocasi bylo blby,pokud si dobre pamatuju tak chcalo a zima jak hofado,ono na prvnim to takynic moc nebylo v patek,navic ty vejkendy ted sou dosti takovy na prd,pres tejden je luxusne a vejk...no vsak vite
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
no ved to, uz bude jesen, ale pocasie moze byt krasne. Kazdopadne jedine do chatky.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite