to prave kdys se tiskne na mik s kap tak se napis dava bud na lopatky nabo na ledviny aby byl prave videtwenca píše:Vzadu bude? mít stejně slo?enou kapuci , tak?e by to ten nápis zakrývalo .
Srazová trika, mikiny
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Pánové, provedení mikiny pouze s nápisem Punto vlevo vpředu byl návrh decentní varianty oblečení. Myslím, ?e by to na ty mikiny ani nebylo vhodné (od reklamy jsou trika)Teddy86 píše:Tak si to tam nechte vysit navic.
Vzhledem k tomu, ?e se jedná o vý?ivku, asi o nějakém velkém nápisu přes záda nebudeme uva?ovat, ne?
Ka?dopádně, pokud bude mít někdo zájem, bude mo?né mu nechat udělat jakýkoliv dal?í nápis, ale dotyčný si musí být vědom, ?e si zaplatí zpracování návrhu a toho, ?e cena vý?ivky se odvíjí od počtu stehů na vý?ivce.
Tak?e si to rozmyslete.
Jinak plánuju ?e nechám cenu vý?ivky i zpracování návrhu přesně spočítat (předbě?ně u? jsem to zde uveřejnil) - zde to zveřejním a ?e bych 3. srpna zadal zakázku.
Myslel jsem (za účelem sní?ení nákladů), ?e bych to po vyrobení v?echno předbě?ně zaplatil a ?e bych to na Ostravsko poslal jedním balíkem, vy byste si to na srazu rozebrali a slo?ili vybrané osobě peníze a mně je poslali. Pro Pra?áky bych to rozdal také na nějakém z pří?tích srazů.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Znovu pro ostatní polemizantyDu?an píše:Ka?dopádně, pokud bude mít někdo zájem, bude mo?né mu nechat udělat jakýkoliv dal?í nápis, ale dotyčný si musí být vědom, ?e si zaplatí zpracování návrhu a toho, ?e cena vý?ivky se odvíjí od počtu stehů na vý?ivce.
Tak?e si to rozmyslete.

Renault Captur 130 HP
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
kazdopadne tak co si tam nechame jeste vysit na hrb?lukin píše:presne taka kdyzuz se to dela,tak proc ne
?
jinak ted me tak napadlo!!!mi nemame ledasjaky PUNTO ale GRANDE PUNTO nemelo by tam bejt toto?pac jinak to si muzes koupit mikinu v krame a za stejny prachy a a nikdo nebude pak vedet presne co reprezentujes?sice sem rikal ze to nechame ale ted me to tak problejsklo v hlave uzaverka je jeste daleko...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
PřesněTeddy86 píše:Stylizovany napis "Punto" viz obrazek o par prispevku zpet ma jenom Grande Punto takze si myslim ze to je dostacujici znameni toho ze mame GPcka. Navic Grande nikde jako stylizovan napis neni tudiz by to nebylo asi nejlepsi aby to bylo jinym pismem.
Renault Captur 130 HP