Trojblik
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
tak fabia mi to este ani raz nespravila, po vcerajsej prvej projizdke som to spozoroval na puntovi. s tym rozdielom ze funguje mi 3 blik, a ked sa mi packa vratila po zatoceni volantu naspat do polohy 0, tak sama preskocila na opacnu stranu a enblikla raz ale samozrejme trikrat.. zatim prva prkotina, ktora je hodnotim ako minus, ale zase sa mi paci 3blik1nekros1 píše:to je klasicke este som nevidel GP kde by po vrateni volantu nebliklo na druhu stranu.s toho si nic nerob. aj otcovy to robi fabia.AlVyb píše:Ahoj, mam GP chvilku (ani ne tyden) ale ten trojblik me dela celkem potize.. kdyz odbocuju treba do prava zapnu blinkr normalne a zatocim tak se nekdy stane ze jak packa skoci zpatky do polohy (neblikam) tak se spusti prave ten trojblik ale na levou stanu... snad sem to vysvetlil pochopitelne![]()
Obcas si pripadam jak blbec kdyz odbocim a najednou blikam na druhou stranu.. vam se to nedeje? Da se to nejak vyresit?

GP 5D, Active+ICE 1.2 biela ambient
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
mě nic nebliká... a co jsem pozoroval tak mi to ani při varcen do polohy nula nebliklo na druhou stranu!!!
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
ja som to mozno trosku blbo napisal, ale myslene to bolo jaknasledovne >>>
Dee Dee píše:Mě to taky občas udělá, ale není to nijak pravidelné. Zhruba jednou za deset vyhození blinkrů to udělá trojblik na druhou stranu. U? jsem se chystal, ?e se zeptám v servise, jestli je to normální, ale jak tady čtu tak je
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Jinak chci podotknout ze mam punto nove takze to nebude tim jak psal Honzus ze je to u novejsich kusu odstranene.. Kupoval jsem ho zaroven s kamosem on ma to stejny ale bily a dela mu to taky..
Dneska jsem to schvalne testoval a kdyz jsem stal tak sem daval blinkry a zkousel trhnout volantem na druhou stranu aby packa vypla asi z 20ti pokusu sem "trojblikal" na druhou stranu cca 6x asi zalezi jak se stim otoci nevim nechapu to.
Traba by stacilo tu packu trosku "dotahnout/povolit" aby to tak neperovalo nevim. Schvalne to vyzkousejte ti co tvrdi ze jim to nedela. Treba jste si toho jenom nevsimli kdyz mate jednoblik
Dneska jsem to schvalne testoval a kdyz jsem stal tak sem daval blinkry a zkousel trhnout volantem na druhou stranu aby packa vypla asi z 20ti pokusu sem "trojblikal" na druhou stranu cca 6x asi zalezi jak se stim otoci nevim nechapu to.
Traba by stacilo tu packu trosku "dotahnout/povolit" aby to tak neperovalo nevim. Schvalne to vyzkousejte ti co tvrdi ze jim to nedela. Treba jste si toho jenom nevsimli kdyz mate jednoblik

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
mám přesně ten samej problém..ale myslel sem si ?e je to "rucema"AlVyb píše:Ahoj, mam GP chvilku (ani ne tyden) ale ten trojblik me dela celkem potize.. kdyz odbocuju treba do prava zapnu blinkr normalne a zatocim tak se nekdy stane ze jak packa skoci zpatky do polohy (neblikam) tak se spusti prave ten trojblik ale na levou stanu... snad sem to vysvetlil pochopitelne![]()
Obcas si pripadam jak blbec kdyz odbocim a najednou blikam na druhou stranu.. vam se to nedeje? Da se to nejak vyresit?

- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
J.B. má? naprostou pravdu, v Abarthu páčky fungují naprosto precizně, po nějakém blikání na druhou stranu po auto-vycvaknutí není ani památky..... Jak říkám, nestalo se mi to ani jednou.... U Fabie I se kterou mám občas čest, se to ale děje.....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
tak napriklad u fabky sa mi zdaju byt tie packy take "tuhsie" na jednej 80t km a nadruhej 28t km a ziadny naznak, ten prvy bol prave u punta.
a po vikendovom jazdeni sa mi to stalo hadam tri krat, ALE, iba z praveho skocil na lavy. naopak nie. zatial to necham tak dva roky su daleko, aby som si kvoly tomuto nechal dosrat v servise nieco ine..
a po vikendovom jazdeni sa mi to stalo hadam tri krat, ALE, iba z praveho skocil na lavy. naopak nie. zatial to necham tak dva roky su daleko, aby som si kvoly tomuto nechal dosrat v servise nieco ine..
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele: