Taky přidám jednu fotku k dobru jsem tam provedl dal?í změnu: zatmavení oken
..sakra chlape, má? vkus ..tmavý okna chci taky a vyhlídnutý kola Brock, který budu objednávat, jsou skoro stejný jako Tvoje:)..na srazech pak budou dvě stejný auta
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
..sakra chlape, má? vkus ..tmavý okna chci taky a vyhlídnutý kola Brock, který budu objednávat, jsou skoro stejný jako Tvoje:)..na srazech pak budou dvě stejný auta
Nebudou je?tě to nechám sní?it a chci nějakou jinou přední masku, nejvíc se mi líbí ta od MS design, prodejce říkal, ?e ji budou prodávat i zvlá??, a né jako celej balíček za cca 80.tis Jinak jestli si kupuje? kola, tak aspoň 16" nebo 17". Já koupil 16" ale pneu 195/50 a v průměru jsou menčí, ne? ty původní 15" 175/65, jsem si to nespočítal
Nebudou je?tě to nechám sní?it a chci nějakou jinou přední masku, nejvíc se mi líbí ta od MS design, prodejce říkal, ?e ji budou prodávat i zvlá??, a né jako celej balíček za cca 80.tis Jinak jestli si kupuje? kola, tak aspoň 16" nebo 17". Já koupil 16" ale pneu 195/50 a v průměru jsou menčí, ne? ty původní 15" 175/65, jsem si to nespočítal
..to bude krasavec..no, já budu kupovat 15" a na to gumy 185/65/15, na tu moji 1.2 to stačí
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Vsimam si ze moc ludi sa nechalo osalit a nemaju multifunkcny displej!!!
Toto ma ukludnuje ze som nebol sam!
Ako keby to ti predajcovia to majitelom zavideli.....[a neporadili]
Robo1.2 píše:Vsimam si ze moc ludi sa nechalo osalit a nemaju multifunkcny displej!!!
Toto ma ukludnuje ze som nebol sam!
Ako keby to ti predajcovia to majitelom zavideli.....[a neporadili]