zdravim virt-akaAlVyb píše:Asi to sem moc nepatri ale nechci zakladat nove tema.. tak sem ptam:
Daji se nekde koupit barevne kliky dveri? Mam 1.2 Active a kliky cerny podle me je to jako pest na oko resil to nekdo? Nebo to nechat striknout? Jestli to vydri teda.
Farba GP
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem na?ivo ?lu?áka, 5dv racing to byl a musím poopravit názor na tuto barvu. Jak se mi na fotkách nezdála, tak v reálu je velmi velmi krásná.... Tak?e jít do GP, tak ?lutá je u mně na jednom z prvních míst...
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja som vravel ze ta zlta je pekna farbaHonzus píše:Viděl jsem na?ivo ?lu?áka, 5dv racing to byl a musím poopravit názor na tuto barvu. Jak se mi na fotkách nezdála, tak v reálu je velmi velmi krásná.... Tak?e jít do GP, tak ?lutá je u mně na jednom z prvních míst...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
?lutá není ?patná, ale na červenou Exotica NEMÁHonzus píše:Viděl jsem na?ivo ?lu?áka, 5dv racing to byl a musím poopravit názor na tuto barvu. Jak se mi na fotkách nezdála, tak v reálu je velmi velmi krásná.... Tak?e jít do GP, tak ?lutá je u mně na jednom z prvních míst...
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Hele, ka?dý chválí víceméně to svoje, tak?e i svou barvu. Jde o subjektivní pocit. Sám mám "malé" Punto, které je zlaté barvy a řeknu Ti, ?e takovou barvu bych hóóóódně chtěl i na GP, kdyby ji ov?em talo?i dělali! Měli by ale, v?dy? přece to auto je opravdu "zlaté"!Du?an píše:?lutá není ?patná, ale na červenou Exotica NEMÁHonzus píše:Viděl jsem na?ivo ?lu?áka, 5dv racing to byl a musím poopravit názor na tuto barvu. Jak se mi na fotkách nezdála, tak v reálu je velmi velmi krásná.... Tak?e jít do GP, tak ?lutá je u mně na jednom z prvních míst...
...ale oni ji dělali, měl sis ho koupit tak 2 roky zpátkyJardaK. píše:Hele, ka?dý chválí víceméně to svoje, tak?e i svou barvu. Jde o subjektivní pocit. Sám mám "malé" Punto, které je zlaté barvy a řeknu Ti, ?e takovou barvu bych hóóóódně chtěl i na GP, kdyby ji ov?em talo?i dělali! Měli by ale, v?dy? přece to auto je opravdu "zlaté"!Du?an píše:?lutá není ?patná, ale na červenou Exotica NEMÁHonzus píše:Viděl jsem na?ivo ?lu?áka, 5dv racing to byl a musím poopravit názor na tuto barvu. Jak se mi na fotkách nezdála, tak v reálu je velmi velmi krásná.... Tak?e jít do GP, tak ?lutá je u mně na jednom z prvních míst...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslí? tu mou?Jarou? píše:...ale oni ji dělali, měl sis ho koupit tak 2 roky zpátkyJardaK. píše:Hele, ka?dý chválí víceméně to svoje, tak?e i svou barvu. Jde o subjektivní pocit. Sám mám "malé" Punto, které je zlaté barvy a řeknu Ti, ?e takovou barvu bych hóóóódně chtěl i na GP, kdyby ji ov?em talo?i dělali! Měli by ale, v?dy? přece to auto je opravdu "zlaté"!Du?an píše: ?lutá není ?patná, ale na červenou Exotica NEMÁ
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Myslím tu zlatou, o které pí?e JardaK. Ta se dělala tu?ím od 2005 - 2007Tommy píše:Myslí? tu mou?Jarou? píše:...ale oni ji dělali, měl sis ho koupit tak 2 roky zpátkyJardaK. píše:Hele, ka?dý chválí víceméně to svoje, tak?e i svou barvu. Jde o subjektivní pocit. Sám mám "malé" Punto, které je zlaté barvy a řeknu Ti, ?e takovou barvu bych hóóóódně chtěl i na GP, kdyby ji ov?em talo?i dělali! Měli by ale, v?dy? přece to auto je opravdu "zlaté"!
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
?luty racing jezdí v havruje to pěkná byrva,ael myslím ?e není tak výrazná jako třeba pomeranč...nicméně měl jsem mo?nost viděts ?edého sporta a pánové.. ta barva mu vylo?eně sekla!..jinak zelená ale focus rs by myslím taky slu?ela..
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Jarou?i, tak zlaté GP jsem je?tě nikdy neviděl! Nejpodobněj?í barva byla světlá káva, ale zlatá? Jsem pod stejným nickem i s fotkou auta na fóru o klasických Puntech (Italian cars forum - http://www.club-fiat.com/), tak se mrkni, jak vypadá zlatá barva (bez urá?ek).Jarou? píše:Myslím tu zlatou, o které pí?e JardaK. Ta se dělala tu?ím od 2005 - 2007Tommy píše:Myslí? tu mou?Jarou? píše: ...ale oni ji dělali, měl sis ho koupit tak 2 roky zpátky