Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				Kauli
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Kerka
Irone, "8 dlouhých let" jem se rozhodoval, no a minulý rok na podzim u? jsem to nevydr?el a takhle jsem se utrhnul. Po 6,5 hodině bylo hotovo a řekl jsem, ?e u? nikdy. No a teď, teď u? přemý?lím, ?e bych to nechal roztáhnout motivy přes celou ruku. Ale pryč od tohoto témata a? se Tomy nezlobí, je to přece jen o na?ich krasavcích Gpíčkách a ne o tom, kdo jak se nechá potetovat  

Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover

- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				Kauli
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Gawry, pěkný fotky, a? budeme na srazu dam ti nějakou tu pětku abys mi ho taky přele?til  Kurňa chlapi, myslím auto, jak u? se tu psalo, leskne se jeho GP lépe,ne? kdy? ho člověk přebíral z krámu. Kolik jsi na tom strávil času ne? jsi ho dal takhle do pucu a co jsi pou?il za le?těnku? Jo a mimochodem co sis nechal vytetovat?
 Kurňa chlapi, myslím auto, jak u? se tu psalo, leskne se jeho GP lépe,ne? kdy? ho člověk přebíral z krámu. Kolik jsi na tom strávil času ne? jsi ho dal takhle do pucu a co jsi pou?il za le?těnku? Jo a mimochodem co sis nechal vytetovat?

Kurňa chlapi, myslím auto, jak u? se tu psalo, leskne se jeho GP lépe,ne? kdy? ho člověk přebíral z krámu. Kolik jsi na tom strávil času ne? jsi ho dal takhle do pucu a co jsi pou?il za le?těnku? Jo a mimochodem co sis nechal vytetovat?
 Kurňa chlapi, myslím auto, jak u? se tu psalo, leskne se jeho GP lépe,ne? kdy? ho člověk přebíral z krámu. Kolik jsi na tom strávil času ne? jsi ho dal takhle do pucu a co jsi pou?il za le?těnku? Jo a mimochodem co sis nechal vytetovat?Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover

- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				Kauli
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
fotky
Irone, obě fotky jsou pěkné, ale zvlá?tě pak ta noční, ta je hodně zajímavá, líbí se mi ten kontrast kokpitu a rozhostřeného okolí.

Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover

ale dost u?
 ale dost u?