[quote="Davids"]Koupil jsem prahy z bouraneho grandecka a bude predemnou pro mne nelehky ukol je namontovat na auto prahy nejsou lepene, ale prichyceny pomoci sroubu ze spoda 5 asi samoreznych a z boku origo prahu jsou prichyceny plastovymi koliky na zacvaknuti takze budu muset vrtat do prahu z cehoz mam trochu strach, aby s toho pak nebyl cednik 

origo prahy by se mely asi necim vystikat napadla me montazni pena? jinak pochybuju o tom, ze mi ty prahy budou pasovat tudiz budu muset jeste asi lepit. Budu rad za kazdou radu ohledne instalace jestli uz to nekdo delal zajimalo by mne jak na to sel...diky moc. 
foto prahu 
http://img199.imageshack.us/img199/418/123bey.jpg[/quote
Do prahu vubec vrtat nemusis a hlavne to neni moc dobrej napad?Ja je na svem puvodnim aute prilepil nejakym spesl silikonem a byl cernej,dali mi ho rovnou k tem prahum.A nejlepsi je kdyz mas nejkou garaz kde to mezi tim zapricicis aby se to nikam nehlo a nechas to do druheho dne.
Ja to potom jak si rikal vypenil montazni penou a az to zaschlo tak jsem to zahladil cernym silikonem a bomba 

Jo a uz je asi nikdy nesundas