.bany píše:zdravim,pred nedavnem sme tu resily problem mishy a jeto natahaveho grandaka,smaly sme se mu ze si tam chce dat fen a dnes co me nepotkalo,jedu s kamosem pro nejaky vecy a slapu na to na prazskym okruhu a najednou rana a hroznej zvuk jak kdys proleti kolem vrtulnik a coud za autem jak sv... najednou to nejede,skace to jak kdys v autoskole poprvi nekdo sedne za volan no hroznej den a mzu rict moc dobrej pocit to nebyl,pak se to trosku ulkidnilo a nastesti to prestalo kourit ale jelo to jak bez turba,takze nejelo ale turbo piska,zadna kontrolka nesviti takze chyba zrejme doufam v nejaky hadici nebo tak neco,kdys sem to nechal vystydnout,jelo to ale hulilo hrozne takze predpokladam ze se stala chyba nejspis nekde jak sem to onehda tunil a neco sem tam asi trosku podelal,jinak jak sem byl nasranej nedaval sem pozor a na semaforu sem to malem jeste narval do nejaky pani co to predemnou zaslapla...no du se vyspat na zetrek zdravim a dobrou
Tak doufej, ?e je to jen střelená hadice od turba k mezichladiči nebo od něj k sání.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
tak panove krasna prace,tak odnesla to hadice od cooleru co de k turbu,je tam plechovej mezikus trubky ktery se uklepal drzacek,pac sem ho pri montazi vetsiho cooleru prihnul,jelikoz se to klepe kadel jeden,tak mi urval jeste drzacek v prednim celu a trubka se vyrvala od cooleru,vsechno mam zasrany od voleje ale uz sem to obmenil a je to vcajku,jen to trochen huli jeste ale uz to taha takze dobra prace se musi odvadet porad,zadny lajdactvi jinak se vam to po case vrati dvojnasob
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
no tak to je fajn, keby odislo turbo, alebo egr, by bolo horsie, dymí to zrejme preto, lebo je zasrany vyfuk, poriadne ho prebehni a vyfuk sa precisti.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
to by bylo ale to sem doufal ze tak mlad nemuze odejit,jinak vsechno je zasrany,sani trubky hadice vejfak,zena ho zejtra rano protahne po dalnici tak se to vypali...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
lukin: jako?e to zase naskočilo
bany: s podivem to vyplo a zase zaplo na stejné cestě (celkem tankodrom),ale tak doufám ?e to byla jen chvillková slabost
macek, bany - robilo to aj mne ale ked som odpojil a pozastrkoval konektory tak to zahadne prestalo a vsimol som si ze tak som mal aj na blumi zle zastrceny konektor tak tak je to aj na viacero konektoroch.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
ok skusim to nejak vsechno popostrkat az na doraz...
to Macek - nevim kde sou vsechny ale tak trebe z lava pod ofukem kdys vyndas ten dekl jak je par pojistek tak tam sou nejaky zastrcky a tak ruzna vsechno co najdes zastrkej nebo skus zastrkat
.bany píše:ok skusim to nejak vsechno popostrkat az na doraz...
to Macek - nevim kde sou vsechny ale tak trebe z lava pod ofukem kdys vyndas ten dekl jak je par pojistek tak tam sou nejaky zastrcky a tak ruzna vsechno co najdes zastrkej nebo skus zastrkat
presne tak som to spravil co som videl to som odpojil a zastrcil znova.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba