http://www.novinky.cz/internet-a-pc/har ... dynky.html
pokec 2009
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
http://www.email.cz/getAttachment?sessi ... C%EE%AA%87
Koukněte nato jak je s měřením rychlosti u nových Pasatů, taky názor.
Koukněte nato jak je s měřením rychlosti u nových Pasatů, taky názor.
Naposledy upravil(a) Jirka dne čtv čer 11, 2009 20:27, celkem upraveno 1 x.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
-
Tommy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
prý
ale je to zajímavé 
Kód: Vybrat vše
UNAUTHORIZEDFiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Je zajímavé, ?e já jsem si příspěvek na odkazu poprvé přečetl, teď u? se mi neotevře
Pokud Vás zajímá, co tam bylo, byl to článek o policejních Passatech a o systému měření rychlosti jejich prostřednictvím.
V první řadě tam byl přehled zmíněných Passátů podle krajů s popisem jejich barev a registračních značek (postaru SPZ).
Dále byl popisován systém měření rychlosti - prý ?ádné mikrovlny či laser, ale srovnání rychlosti Passata s rychlostí Va?eho auta (prostě se za Vás zavěsí) a pak Vás vyblejskne (asi) i s aktuální rychlostí, tak?e antiradary nemají ?anci. Tento systém tam byl ale kritizován, jeliko? bez zapnutých majáků sami překračují max. povolenou rychlost a poru?ují vyhlá?ku.
The end - Bcë.
Pokud Vás zajímá, co tam bylo, byl to článek o policejních Passatech a o systému měření rychlosti jejich prostřednictvím.
V první řadě tam byl přehled zmíněných Passátů podle krajů s popisem jejich barev a registračních značek (postaru SPZ).
Dále byl popisován systém měření rychlosti - prý ?ádné mikrovlny či laser, ale srovnání rychlosti Passata s rychlostí Va?eho auta (prostě se za Vás zavěsí) a pak Vás vyblejskne (asi) i s aktuální rychlostí, tak?e antiradary nemají ?anci. Tento systém tam byl ale kritizován, jeliko? bez zapnutých majáků sami překračují max. povolenou rychlost a poru?ují vyhlá?ku.
The end - Bcë.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky