Poznávací znamení - samolepky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Pro policajty nesmi? mít na předním skle nic co by ti bránilo ve výhledu. Du?an to měl u těch nálepek pěkně rozepsané, kdy? tu nálepku nalepí? ?ikovně před vnitřní zrcátko a policajt ti bude chtít něco kázat, tak ho chy? za frňák a posaď do auta, nálepku zevnitř vůbec neuvidí. :>
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
tak kdy? to říká? ty tak si to tam teda asi taky hodímkuta33 píše:Pro policajty nesmi? mít na předním skle nic co by ti bránilo ve výhledu. Du?an to měl u těch nálepek pěkně rozepsané, kdy? tu nálepku nalepí? ?ikovně před vnitřní zrcátko a policajt ti bude chtít něco kázat, tak ho chy? za frňák a posaď do auta, nálepku zevnitř vůbec neuvidí. :>

GP 1,4 16V SPORT
Mů?ete se na Rozko?i přesvědčit, ?e není z místa řidiče přes zrcátko vidět, tudí? nebrání výhledu z vozidla.
Jinak na zadní sklo lze také samolepu poře?it tak, ?e se nechá vyrobit k "nalepení na sklo zvrchu" a v přibli?ně stejném rozměru, jako je ta přední a dá se nalepit nad zadní stěrač tak, ?e přes ni stěrač nestírá (tudí? ji "nedrbe)".
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dusko mi spravil taku extra nalepcu co sa lepi s vonka zatial tam paradne drzi dufam ze jej to vydrzi 

stierac do nej nezasahuje a duskovy dakujem.

stierac do nej nezasahuje a duskovy dakujem.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dnes jsem nechal udělat 3 samolepy zvenčí na sklo - viz. předchozí foto nekrose1.
Jedna je pro Lukina (má? to v SZ), 2 jsou volné pro ty, co mají fólie na sklech a budou mít zájem.
Jedna je pro Lukina (má? to v SZ), 2 jsou volné pro ty, co mají fólie na sklech a budou mít zájem.
Naposledy upravil(a) Dušan dne pát čer 19, 2009 18:01, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,ja zajem mam o jeden kousek zrovna pred hodkou sem se pokousel posilat na gpfans svoje auto ale seznam odmita mail poslat prej mam spatnou adresu,nejde to skousel sem to nekolikratDu?an píše:Dnes jsem nechal udělat 3 samolepy zvenčí na sklo - vot. předchozí foto nekrose1.

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))