explorer píše:zdravim.
takze, som tu novy, moje grande punto je uz objednane a na ceste (zial, vdaka humbuku okolo srotovneho si nan chvilku pockam)...no moja nedockavost je nehorazna
moja otazka znie, ci mam cakat nejake zaludnosti v instalacii vlastneho autoradia, ci je velkost standardna, ci je nutny nejaky ramcek alebo take nieco...moje auto som objednaval bez origo autoradia, pretoze som mal financny limit, ktory nebolo mozne prekrocit...dik za odpoved
explorer píše:zdravim.
takze, som tu novy, moje grande punto je uz objednane a na ceste (zial, vdaka humbuku okolo srotovneho si nan chvilku pockam)...no moja nedockavost je nehorazna
moja otazka znie, ci mam cakat nejake zaludnosti v instalacii vlastneho autoradia, ci je velkost standardna, ci je nutny nejaky ramcek alebo take nieco...moje auto som objednaval bez origo autoradia, pretoze som mal financny limit, ktory nebolo mozne prekrocit...dik za odpoved
jukni sem koupis si ramecek za 300kc a soupnes tam ramecek a donej radio a ses vyzyvanej a muzes poslouchat
diki moc za odpoved...uz sa ho neviem dockat (teda toho GP)
Ramecek uz tam budes mit. Jen z nej vycvaknes odkladaci prihradku a muzes vlozit radio. Myslim, ze byla potreba i nejaka redukce na pripojeni anteny (tusim radio melo samce a konektor od anteny taky, ale to nevim presne, poresil mi to kamarad primo v servisu).
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
jj, tak to je super...nebol som si isty hlavne v tom fakte, ci su autoradia riesene v nejakom standardizovanom rozmere, nakup autoradia som neriesil desaitky rokov, zato taka lamerska otazka, az sa hanbim
taky bych doporučil sehnat raději origo. pokud nechce? dělat nějakou lep?í hudbu tak tě to vyjde je?tě levněji nehledě na design a mo?nost ovládání na volantu. origo se objevují na aukru nebo třeba tady je jedno za cca 2,5tkc http://allegro.pl/item632700084_fiat_gr ... ealny.html Nebo se zkus poptat toho co tady dává na díly GP jestli tam nemá rádio
Teddy86 píše:Doporucuju koupit origo radio od nekoho kdo ho nechce. Je to asi nejlepsi volba.
uz som to tu tusim cital, nedari sa mi to znova najst, ale nie je u origo radia problem s "identifikaciou" ci nejakym inym bezpecnostnym kodom ???
ako vazne sorry, za take lame otazky, ale kto sa vela pyta, vela sa dozvie...co sa tyka origo autoradia, tak davat zan 11 000 sk (resp 13 s mp3) mi prislo vazne moc, zas na druhej strane okrem dizajnu je to vyhoda v nezaujme zlodejov...
Teddy86 píše:Doporucuju koupit origo radio od nekoho kdo ho nechce. Je to asi nejlepsi volba.
uz som to tu tusim cital, nedari sa mi to znova najst, ale nie je u origo radia problem s "identifikaciou" ci nejakym inym bezpecnostnym kodom ???
ako vazne sorry, za take lame otazky, ale kto sa vela pyta, vela sa dozvie...co sa tyka origo autoradia, tak davat zan 11 000 sk (resp 13 s mp3) mi prislo vazne moc, zas na druhej strane okrem dizajnu je to vyhoda v nezaujme zlodejov...
Jo jo je k nemu treba kod ktery ti musi dat ten co ti to prodava.
nuz, origo radio sa da zohnat a aj lacno, ale ma to hacik. myslim, ze orig. radia s mp3 sa nebude zbavovat asi nikto, a kupit orig. radio iba na cd a k tomu dokupovat napr fm trasnmitter(kvoli mp3, urcite nebudem so sebou vozit tonu cdciek) je zrejme hlupost, kedze je otazka jeho fungovania a kvality...to uz radsej kupim custom radio, ktoer bude mat aj mp3...
No zalezi to na tobe. Ja osobne bych volil to origo radio pripadne k nemu dokoupil kablik na vstup ktery pak zapojis ze zadni casti radia a konektor na pripojeni protahnes do kastliku u spolujezdce. Pak staci napojit mp3 prehravac a mas to. Hraje to dobre. Kluci kteri to tak maji jiste potvrdi.
Ale jak rikam je to tva volba. Origo radio tam sedi designem nejlepe a dle mne hraje vic nez slusne.
jinak co se tyce Fm transmiteru tak to tady par lidi skouselo a pozadovany efekt se nedostavil.
Teddy86 píše:No zalezi to na tobe. Ja osobne bych volil to origo radio pripadne k nemu dokoupil kablik na vstup ktery pak zapojis ze zadni casti radia a konektor na pripojeni protahnes do kastliku u spolujezdce. Pak staci napojit mp3 prehravac a mas to. Hraje to dobre. Kluci kteri to tak maji jiste potvrdi.
Ale jak rikam je to tva volba. Origo radio tam sedi designem nejlepe a dle mne hraje vic nez slusne.
jinak co se tyce Fm transmiteru tak to tady par lidi skouselo a pozadovany efekt se nedostavil.
mal si na mysli jack ??? pretoze to mi pride este nepraktickejsie (teda ovladanie hudby cez uplne ine zariadenie strcene v priehradke ma nelaka, hlavne ked si vyzaduje dalsie napajanie-baterky a tak)...kiezby sa dalo jednoducho z radia napojit na usb (citacka,alebo flash disk) a z neho by si uz radio nacitavalo...to ale zrejme bez blue&me nepojde co ?
Teddy86 píše:No zalezi to na tobe. Ja osobne bych volil to origo radio pripadne k nemu dokoupil kablik na vstup ktery pak zapojis ze zadni casti radia a konektor na pripojeni protahnes do kastliku u spolujezdce. Pak staci napojit mp3 prehravac a mas to. Hraje to dobre. Kluci kteri to tak maji jiste potvrdi.
mal si na mysli jack ??? pretoze to mi pride este nepraktickejsie (teda ovladanie hudby cez uplne ine zariadenie strcene v priehradke ma nelaka, hlavne ked si vyzaduje dalsie napajanie-baterky a tak)...kiezby sa dalo jednoducho z radia napojit na usb (citacka,alebo flash disk) a z neho by si uz radio nacitavalo...to ale zrejme bez blue&me nepojde co ?
Jo jo myslel jsem jack.
Ta ctecka usb disku existuje dokonce tady na foru o tom nekde byla rec a mam dojem ze to i nekdo koupil ale udajne to nejak nekomunikovalo s radiem i kdyz to bylo delane na origo radio Fiat.
A kdy? je v autě originál vstup USB, hrají bez problémů písničky, které mám ulo?ené na fle?ce, kdy? ji tam strčím? Někde jsem četl, ?e originál rádio s USB nechce brát neoriginál nahrávky, ale u fle?ky snad jiné, ne? mnou nahrané (neautorizované - neoriginál) ani nejsou, ne?