noo ja nie pretoze som od stvrtka doma ale zato zas musim ist nedelu do prace
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
No ja by som chcel aby sme o nejakej tretej stvrtej sa stretli niekde na dialnici na pumpe, ak mate slovensku dialnicnu. Mohli by sme ist az do brna po dialnici, pripadne do olomoucu ale to budeme mat kulincek dalej. Nechcel by som ist moc neskoro, lebo cesta bude dlho trvat. Co vy na to slovaci ???
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
no ja mam dialnicnu takze kludne mozme ist po dialnici a kubenko mi sa mozme stretnut pri zelenci na pumpe ak tedy pojdeme do BA a smer brno potom (a v cechach netreba mat dialnicnu?)
ostatny slovaci ako?
zostalo v rodine
aktualne
mohl by mi nekdo popsat trasu nejlepe co nejpresneji z OV na tu Rozkos, kdybych jel s vama z OV v ten patek, tak bych musel jet v sobotu vecer domu, protoze v nedeli jdu do prace. A jelikoz bych jel asi jako jediny zpatky do OV potreboval bych mapu, protoze jsem absolutne neschopny si zapamatovat cestu a nekam trefit, taky kdyby byl nekdo ochotny byl bych moc rad, diky
PS: nejsem zdechly si to vyhledat, akorat bych chtel poradit dobrou trasu, kterou pojedete vy z OV a okoli...
e?tě nevím,ale jel bych po dálnici co to půjde a pak tam někde sjedem..(uká?em těm pasatům co jsou to auta)
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
tak dneska mi doviezlo UPSko nafukovaciu postel na spanie do stanu na zraz, len mam taky pocit ze sa mi nezmesti do stanu
tu postel 187x112x25? rozmermi? tu si chcem aj ja kupit len rozmyslam ci sa do GP mesti rozlozena inak kubenko neska som si bol dat folie a prijemne prekvapenie 60ojro iba zadne okna + tie male trojuholnicky vpredu
zostalo v rodine
aktualne
1nekros1 píše:tu postel 187x112x25? rozmermi? tu si chcem aj ja kupit len rozmyslam ci sa do GP mesti rozlozena inak kubenko neska som si bol dat folie a prijemne prekvapenie 60ojro iba zadne okna + tie male trojuholnicky vpredu
ta postel ma rozmery 137x191x22 cm. Objednaval som v marimexe a nemyslim si ze sa zmesti do auta rozlozena
Folie teda doporucujes? Ak ano, tak mi hod do sz na nich cislo, objednam sa tam. Ako dlho si cakal?