Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
... osobně říkám,?e já potřebuju ?árovku,co bude mít ?pičkové vlastnosti hlavně v potkávacím re?imu a dálkový jsou pro mě dost nepodstatné,ov?em mám pocit,?e se v?echny ty pixlipsy i osralky frajeří více méně jen v dálkovém vlákénku kua
dnes jsem se doslechl o stabilizátoru napětí který se jen nasadí mezi ?árovku a patici-zvý?í se prý ?ivotnost.cena za kus kolem 250kč.to by mo?ná stálo za hřích....
stabilizátory stabilizují,stěrače stírají.... to mi přece nemusí? hlásit to přece vidím... a k čemu je to dobré ?..to bych mo?ná pochipil kdyby ti odcháztela jedna ?árovka za druhou.. tam by asi nebylo něco v pořádku... ale při bě?ném pou?ití.. mylsím ?e drobné výkyvy musí ?ároka zvcládnbout,... mylsím ?e má vymezené určité spektrum které je schopna pobrat
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
benja píše:stabilizátory stabilizují,stěrače stírají.... to mi přece nemusí? hlásit to přece vidím... a k čemu je to dobré ?..to bych mo?ná pochipil kdyby ti odcháztela jedna ?árovka za druhou.. tam by asi nebylo něco v pořádku... ale při bě?ném pou?ití.. mylsím ?e drobné výkyvy musí ?ároka zvcládnbout,... mylsím ?e má vymezené určité spektrum které je schopna pobrat
Přesně tak. V dne?ních autech je elektronická stabilizace napětí velmi přesná s ohledem na jednotlivé elektronické systémy, ?e vliv na ?ivotnost ?árovky je při spávné funkci skoro nulový. A jak pí?e?, pokud by odcházely ?árovky jedna přes druhou, tak vlivem napě?ových ?piček způsobených vadou regulace.
Ty zmiňované předřazené stabilizátory napětí budou napětí i o něco sni?ovat s výsledkem del?í ?ivotnosti, ale ni??í intenzity světla.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
čili k jádru věc... stabilizátory jsou ?řejmě naprosto zbytečné
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....