Colin píše:Dobře, to pivko si budu pamatovat Jinak ti celkem závidím, ?e jsi a? z Brna a nemusí? jezdit na servis do Lbc, já tam s nima mám samý potí?e, ale přístup prodejce je fajn, to ano, hor?í je to s přístupem servisu.
To mě mrzí .. v Brně jsou servisy dva - MotorTec a BS Auto, tak uvidím..
Colin píše:Dobře, to pivko si budu pamatovat Jinak ti celkem závidím, ?e jsi a? z Brna a nemusí? jezdit na servis do Lbc, já tam s nima mám samý potí?e, ale přístup prodejce je fajn, to ano, hor?í je to s přístupem servisu.
Tak to se má?, ?e si mů?e? vybrat, já tady v lbc kraji mám jen jeden Jinak taky mám GP v tý ?edý
Tak to se má?, ?e si mů?e? vybrat, já tady v lbc kraji mám jen jeden Jinak taky mám GP v tý ?edý
Já vím, díval jsem se na fotky, moc pěkný..já teď budu pořizovat kola, asi zase 15" ale ALU. Co mě ?tve, ?e mi zbydou zbytečně nový letní Michelinky..btw: jaký rozměr gum má? na elektronech?
to Pepa B. :
Rozmý?l-li nad koly, podívej se taky na 16", vypadají na GP moc dobře. Já je mám a jsem spokojen, mám originální Fiaty, stály 15 tisíc navrch, ale stálo to zato. ( pneu 195/55 R 16 Bridgestone Turanza ER 300 ).
český Honza píše:to Pepa B. :
Rozmý?l-li nad koly, podívej se taky na 16", vypadají na GP moc dobře. Já je mám a jsem spokojen, mám originální Fiaty, stály 15 tisíc navrch, ale stálo to zato. ( pneu 195/55 R 16 Bridgestone Turanza ER 300 ).
..jde o to, ?e mám 1.2, tak aby se na těch kolech rozjela .. teď tam jsou klasický 175/65/15..je?tě nemám techničák, jaký jsou dal?í povolený rozměry na GP?Tím teď myslím v 15" ( v 16" jsi mi u? vlastně odpověděl)
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepo podle mě to mů?e? hodit i na 185/55 R16 Sice nejsou předepsané pro tuhle motorizaci, ale je?tě jsem neviděl policajta který by sledoval jak velké má? kola, a kdy? pojede? někdy na technickou přehoď to na zimní. Jinak si myslím ?e 185/65 R15 jsou to samé pro motor jak 185/55R16 a podle vypajají lépe
Pepa B. píše:
Já vím, díval jsem se na fotky, moc pěkný..já teď budu pořizovat kola, asi zase 15" ale ALU. Co mě ?tve, ?e mi zbydou zbytečně nový letní Michelinky..btw: jaký rozměr gum má? na elektronech?
na těch nových mám 195/50 r16, ale měl jsem si rad?i koupit kola o palec vět?í, je tam moc velká mezera, budu kupovat sportovní pru?iny, aby mi tu mezeru zmen?ily
Na YOUTUBE jsem na?el novou reklamu na Grande Punto. Objevuje se tam nová zelená barva a červený znak (aspoň na volantě, jestli ho u? dávají i na masku jsem nepoznal)
njn, reklamuju Turbo jet. a dali zelenu, ako chybajucu farbu talianskej trikolory. nie je zla, ale fabia mi docela pokazila chut na nemetalicku zelenu svojou krasne skaredou vojenskou fabrou.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
ironlionzion píše:Na YOUTUBE jsem na?el novou reklamu na Grande Punto. Objevuje se tam nová zelená barva a červený znak (aspoň na volantě, jestli ho u? dávají i na masku jsem nepoznal)
..u? týden ře?ím dilema, ma discích mám teď 175/65/15, ale budu kupovat 15" elektrony..mám tam dát tyto gumy, nebo koupit 185/60/15 nebo 185/65/15? Těch originálních je mi líto, jsou to Michelinky..ale zase kdyby to mělo vypadat blbě, prdím na to..jak jste to ře?ili Vy? Díky..
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey