Grande Punto - doplňky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak teda světla pěkný, tak teda:Colin píše:to Honzus: Správně
1) za kolik?
2) kde?
3) jaká je montá??
4) co vý?kově stavění?
5) co dálková a tlumená H4 nebo odděleně?
6) je součástí i nějaké denní svícení?

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
1) za 6800,- ... je to dost noHonzus píše:Jinak teda světla pěkný, tak teda:Colin píše:to Honzus: Správně
1) za kolik?
2) kde?
3) jaká je montá??
4) co vý?kově stavění?
5) co dálková a tlumená H4 nebo odděleně?
6) je součástí i nějaké denní svícení?
2) z německa

3) auto měli u Fiatu skoro celý den, tak?e tě?ko říct, dávali tam navíc k tomu nějaký relátko a trochu si musel pohrát s kablíkama, jinak nevím, takhle nějak mi to říkal
4) el. seřizování je?tě ře?ím, zatím to úplně nefunguje tak jak má, tak uvidím
5)v ka?dým světlometu jsou 2x H1
6) na denní svícení jsou tam v ka?dým světlometu 2 LED a krou?ky, ale ty krou?ky ve dne moc vidět nejsou
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Trochu jsem nastvanej, ze to naklapeni funguje mizerne. V servisu mi rekli, ze kdyz seridi svetla do polohy jak maji byt a pripoji motorky, tak svetla spadnou dolu a pak jdou stelovat, ale ne teda v ty spravny pozici. Jeden motorek je asi i spatny, protoze po zapojeni pracuje neustale, nezastavi se, takze cekam na novy.
Taky jsem si myslel, ze ty LED po zapnuti normalnich svetel zhasnou, ale nebyl jsem si jisty. To se ale da predelat.
A ano, pri dalkovych sviti i tlumene.
Taky jsem si myslel, ze ty LED po zapnuti normalnich svetel zhasnou, ale nebyl jsem si jisty. To se ale da predelat.
A ano, pri dalkovych sviti i tlumene.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Podle vzhledu se jedná o stejné světlomety, jako u? se tu ře?ily (ale ty byly bez motorků).Colin píše:6) na denní svícení jsou tam v ka?dým světlometu 2 LED a krou?ky, ale ty krou?ky ve dne moc vidět nejsou
Ty LED krou?ky budou klasické Angel Eyes - s denním svícením nemají jistě nic společného.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Du?ane, tady se jedná o dvě silné diody v horních vněj?ích rozích světlometů, to nejsou krou?ky ale jasné body na té fotce. To je prostě denní svíceníDu?an píše:Podle vzhledu se jedná o stejné světlomety, jako u? se tu ře?ily (ale ty byly bez motorků).Colin píše:6) na denní svícení jsou tam v ka?dým světlometu 2 LED a krou?ky, ale ty krou?ky ve dne moc vidět nejsou
Ty LED krou?ky budou klasické Angel Eyes - s denním svícením nemají jistě nic společného.

GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mů?e? začítDu?an píše:.... bych se divil.

Myslím, ?e to jsou tato světla a na první fotce jsou ty denní diody krásně vidět.....
http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/ ... 0104208530
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Coline, má? k těm světlům nějaký papír, kde se pí?e o denním svícení?Colin píše: 6) na denní svícení jsou tam v ka?dým světlometu 2 LED a krou?ky, ale ty krou?ky ve dne moc vidět nejsou
(P.S. Přítomné LED diody automaticky neznamenají denní svícení).
Tak mysli .......Honzus píše:Tak mů?e? začítDu?an píše:.... bych se divil.
Myslím, ?e to jsou tato světla a na první fotce jsou ty denní diody krásně vidět.....

Renault Captur 130 HP
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Du?an píše:Coline, má? k těm světlům nějaký papír, kde se pí?e o denním svícení?Colin píše: 6) na denní svícení jsou tam v ka?dým světlometu 2 LED a krou?ky, ale ty krou?ky ve dne moc vidět nejsou
(P.S. Přítomné LED diody automaticky neznamenají denní svícení).
Tak mysli .......Honzus píše:Tak mů?e? začítDu?an píše:.... bych se divil.
To "myslím" se vztahovalo k modelu těch světel, to, ?e jsou to denní světla, to VÍM

GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V