"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
dony píše:co se týče ?ivotnosti,tak si mů?ou tyhle fylipsky z osranejma zcela klidně podat ruce a to je potvrzeno praxí
kdepak, Philipsy vydr?í rozhodně dýl, to je ověřeno praxí.... Opravdu hrozně zále?í na manipulaci při montá?i, pokud se ti ty ?árovky omastí, tak samozřejmě nevydr?í ani jedny kloudnou dobu
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
... nejsem jezeďák,abych se dotýkal baňky,prostě osram 5 měsíců a philips 6,to není ?ádný rozdíl a i kdyby vydr?ely rok,tak se to pěkně prodra?í,o luxusu jízdy v noci se bavit nemusíme,proto?e jsem měl tu čest testovat oboje a ?ádný rozdíl se rozhodně nekonal,ten je ihned vidět,a? kdy? to porovná? s nějakou ?unkou,která zase na druhou stranu pře?ije u?ivatele No a poté,co jsem vyhodil z auta xenony,je jasné,?e mi teď připadá i philips s osramem,jako čajové blikátko Ka?dopádně jsem ?ivotnost ?árovek radikálně zvedl díky dennímu svícení
dony píše:... nejsem jezeďák,abych se dotýkal baňky,prostě osram 5 měsíců a philips 6,to není ?ádný rozdíl a i kdyby vydr?ely rok,tak se to pěkně prodra?í,o luxusu jízdy v noci se bavit nemusíme,proto?e jsem měl tu čest testovat oboje a ?ádný rozdíl se rozhodně nekonal,ten je ihned vidět,a? kdy? to porovná? s nějakou ?unkou,která zase na druhou stranu pře?ije u?ivatele No a poté,co jsem vyhodil z auta xenony,je jasné,?e mi teď připadá i philips s osramem,jako čajové blikátko Ka?dopádně jsem ?ivotnost ?árovek radikálně zvedl díky dennímu svícení
To tam máte kolem Čáslavi njěaké divné...Gawrymu taky jedna Philipska ode?la brzo.. Nevím, jezdím dost a ?ivotnost H4 Philips Extreme power se pohybuje cca 25 000 km. Je třeba to počítat takto, proto?e ?ivotnost ?árovky neklesá ani tak svícením, ale vibracemi při jízdě.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
... mě se líbí hodně,dělá to auto zajímavěj?ím a hlavně,v?ichni čumí,kdy? jim řeknu,?e to není origo? fiat a k těm ?árovkám,zkus říct Gawrymu,a? si to nechá také přeměřit,kdepak palubní sí?,je to jen daň za vysoký výkon,bez zvý?ené vatá?e a na obalu tě jasně varují,?e ?ivotnost je sní?ena.
... samo,?e vám v?em přeju,a? vám svítí mnohem déle,ale nevsadil bych na to ani pě?ák
... a? mi odejde dal?í NB,tak půjdu zase do philipsek a takhle to budu střídat,ale třeba přijdou s nějakou je?tě lep?í halogenkou a pak se rozhodně nebudu bát dvě si koupit na zkou?ku
Jarou? píše:[ Je třeba to počítat takto, proto?e ?ivotnost ?árovky neklesá ani tak svícením, ale vibracemi při jízdě.
To je mi novinka
Tak proč tady v?ichni tvrdí, ?e jim ?árovky vydr?ely tak dlouho a tak dlouho? A? ka?dý napí?e najeté kilometry a uděláme si objektivněj?í závěr. Kdy? za půl roku najedu při trvalém svícení 50 000 km, je to krátká doba ?ivotnosti ?árovky ???
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV