ja mam na aute tyhle holky Osram Night Breaker - 90% svítivost kupujuje od kelly za 250kc,jinak svitivost luxusni vecer,nepotrebujes ani dalkovy,kdys je das je svetla jak na stadionu : ) max spokojenost a muzu rict ze zatim mi nepraskly v zadnym aute...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany píše:ja mam na aute tyhle holky Osram Night Breaker - 90% svítivost kupujuje od kelly za 250kc,jinak svitivost luxusni vecer,nepotrebujes ani dalkovy,kdys je das je svetla jak na stadionu : ) max spokojenost a muzu rict ze zatim mi nepraskly v zadnym aute...
... Jirka,Gawry,Du?an,já a určitě dal?í,pou?ívají tyto výborné,né-li nejlep?í halogenky,jen ta ?ivotnost zamrzí,to jsme ov?em vyře?ili denním svícením
ho?i poradtě mi která ?árovka je nejlep?í chtěl bych mít pěkně bíle světlo. Do parkovaček jsem zkou?el zapojit diody ale ty mi problikávaly tak aspon ?e v autě svítí. Jen?e nevim co ted. GP mám od 2008 tak?e nováček.
ho?i poradtě mi která ?árovka je nejlep?í chtěl bych mít pěkně bíle světlo. Do parkovaček jsem zkou?el zapojit diody ale ty mi problikávaly tak aspon ?e v autě svítí. Jen?e nevim co ted. GP mám od 2008 tak?e nováček.
kterékoli H4 koupí? tak budou lep?í ne? ty co tam jsou...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....